11 februari officiële start Zakelijk Energieloket met webinar

Op donderdag 11 februari wordt het Zakelijk Energieloket gelanceerd. Ook kunnen ondernemers en geïnteresseerden deelnemen aan een webinar over het verdienmodel van zonnepanelen. De online bijeenkomst start om 16.00 tot 17.00 uur. Aanmelden is nog mogelijk.

Schrijf u hier in en ontvang een unieke link voor het webinar

Zakelijk Energieloket

Het Zakelijk Energieloket is speciaal voor ondernemers die hun bedrijfspand willen verduurzamen, maar niet weten hoe ze daaraan moeten beginnen. In onderstaand filmpje vertelt Ton Spek, wethouder duurzaamheid Sliedrecht, hier meer over.

Programma webinar

Steeds meer ondernemers schakelen over op duurzame energie en wekken zelf hun energie op. Vanwege het klimaat én als een slimme investering. Misschien staan zonnepanelen al op uw to-do lijst maar is het er nog niet van gekomen. Of heeft u al stappen gezet maar komt u niet verder.

Krijn Ratsma van Stichting Energieke Regio deelt zijn kennis over zonnepanelen voor bedrijfsdaken. Hij gaat in op de verschillende subsidiekansen en verdienmodellen en de te nemen hobbels om tot een investeringsbesluit te komen. Ook hoort u meer over de manieren om, al dan niet via collectieve inkoop, een kwalitatief goede installatie op het bedrijfsdak te krijgen.

Tijdens het webinar wordt ook het zakelijk Regionaal Energieloket gelanceerd. Eén loket voor bedrijven en maatschappelijke organisaties, met alle informatie over verduurzamen: van energiebesparingstips, subsidies en wet- en regelgeving tot advies over het grootschalig opwekken van elektriciteit.