6 december: Digitale bedrijvenbijeenkomst 'Duurzaam Ondernemen'

Op maandagmiddag 6 december organiseert de gemeente Sliedrecht in samenwerking met Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ) en de Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen (VSO) een inspirerende middag over duurzaam ondernemen. Alle ondernemers op Nijverwaard, Stationspark en Noord-Oost kwadrant zijn van harte uitgenodigd. De digitale bijeenkomst start om 16.30 uur tot 18.00 uur.

6 december: digitale bedrijvenbijeenkomst 'Duurzaam Ondernemen'

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Klanten en leveranciers stellen strengere eisen, maar ook voor ondernemers zelf liggen er business kansen. Collega ondernemers hebben al veel stappen gezet op het gebied van duurzaam ondernemen, anderen zijn nog zoekende. Hoe pak ik het aan? Waar moet ik beginnen? Wat is er eigenlijk verplicht vanuit wet- en regelgeving? Wat gebeurt er al op dit gebied in Sliedrecht? En vooral: waar liggen mogelijkheden en kansen voor mij als ondernemer?

Laat u tijdens deze bijeenkomst inspireren door lokale koplopers, ondernemers uit Sliedrecht die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid. Zij delen hun ervaringen uit de praktijk, zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar oplossingen kunnen aanreiken. Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ) biedt naast informatie over bestaande wet- en regelgeving ook handvatten om stappen te zetten op het gebied van duurzaam ondernemen. Als bonus worden tijdens deze bijeenkomst 4 gratis energiescans aan geïnteresseerde ondernemers cadeau gegeven.

Zorg dat u er ook – digitaal - bij bent!

Aanmelden graag per e-mail naar teameconomiesliedrecht@sliedrecht.nl. Het volledige programma en laatste details ontvangt u na aanmelding voorafgaand per mail.

Wij hopen op ieders – digitale-  aanwezigheid en kijken uit naar deze bijeenkomst.