Enquête: Helpt u ons om het energieloket zakelijk verbeteren?

Als gemeente werken we samen met het Regionaal Energieloket om inwoners en ondernemers te helpen met energiebesparing en duurzame energie opwek. Specifiek voor ondernemers hebben we met het Regionaal Energieloket het 'energieloket zakelijk' opgezet.

Zakelijk energieloket

Ondernemers kunnen via dit loket informatie inwinnen over welke maatregelen ze kunnen nemen voor energiebesparing- en opwek binnen hun bedrijfspand en bijvoorbeeld welke subsidies/leningen ze daarvoor kunnen aanvragen. Voor Sliedrecht is er een aparte website: zakelijk.regionaalenergieloket.nl/sliedrecht.

Enquête: Helpt u ons om het energieloket zakelijk verbeteren?

Als gemeente vinden we het belangrijk dat het energieloket zakelijk goed wordt gebruikt en vooral gebruiksvriendelijk is. Daarom willen we aan u vragen om een korte enquête in te vullen. Wij willen bijvoorbeeld weten hoe het loket wordt ervaren en of er verbeterpunten zijn. Klik op de link om de enquête in te vullen.

Invullen kan tot 3 december.

Alvast bedankt voor uw tijd!

Bent u niet bekend met het zakelijk energieloket? Kijk dan op de website zakelijk.regionaalenergieloket.nl/sliedrecht.

Wilt u eerst graag meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact op met de heer Rowan van Geloven, telefoonnummer 0184-495950 of stuur een e-mail naar rs.van.geloven@sliedrecht.nl.