Zomerondernemer Drechtsteden 2021

Maak deze zomer je droom waar en start je eigen bedrijf.

ZomerOndernemer

ZomerOndernemer is hét ondernemersproject voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar! Jongeren krijgen zo de kans om hun droom  van een eigen bedrijf waar te maken. ZomerOndernemer Drechtsteden is een samenwerking tussen alle gemeenten uit de Drechtsteden, Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden en het Da Vinci College. Daarnaast leveren ondernemers uit diverse sectoren een bijdrage aan het project.

Zomereditie van ZomerOndernemer 2021

Na aanmelding starten de deelnemers in zes weken onder professionele begeleiding hun bedrijf. Deelnemers leren de basiselementen van het ondernemen, denk aan een bedrijfsplan schrijven, boekhouden, netwerken en klanten werven. Maar ook over de inzet van marketing en social media.
Het project begint met een driedaagse training. Tijdens wekelijkse terugkomdagen worden lokale ondernemers bezocht en deelnemers krijgen interessante workshops, presentaties en rondleidingen. Het project sluit af met een feestelijke kick out waarbij de deelnemers hun bedrijf presenteren voor een groot publiek. Dinsdag 20 juli start de eerste dag van de driedaagse training. Meer informatie vind je op https://www.zomerondernemer.nl/drechtsteden/.

Gratis deelname

Iedereen tussen de 15 en 25 jaar kan gratis deelnemen aan ZomerOndernemer. Het enige wat je nodig heb is een idee voor je product of dienst. En natuurlijk een flinke dosis motivatie en tijd.
Lijkt het jou ook leuk om een eigen bedrijf te hebben? Meld je dan aan op https://www.zomerondernemer.nl. 

De deelnemers kunnen zich tot vrijdag 16 juli aanmelden.