21 maart: Bijeenkomst collectieve samenwerking

Op 21 maart organiseren de gemeente Sliedrecht en de VSO een bijeenkomst voor alle ondernemers, die in het kader zal staan van collectieve samenwerking. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@vso-sliedrecht.nl.

Vragen die centraal staan zijn: hoe kunnen we in gezamenlijkheid initiatieven oppakken op het gebied van collectieve beveiliging, bereikbaarheid, energiebesparing en duurzaamheid? Of bijvoorbeeld, hoe maken we Sliedrecht aantrekkelijker voor stagiairs en afstudeerders?

Deze gezamenlijke bijeenkomst is een vervolg op de vastgestelde nieuwe Economische Visie, welke we in gezamenlijkheid willen vertalen naar uitvoering. Tijdens de bijeenkomst zal ParkTrust ook verslag doen van de gesprekken die met zo'n 80 bedrijven gevoerd zijn over zaken die in gezamenlijkheid door ondernemend Sliedrecht opgepakt zouden kunnen worden.

De geplande bijeenkomst vangt aan om 16.00 uur in Partycentrum De Lockhorst en duurt tot 17.30 uur. Inloop vanaf 15.30 uur en na afloop volgt de VSO-ledenvergadering.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@vso-sliedrecht.nl