Namens uw wijkagenten

Als wijkagenten zijn wij nauw betrokken bij de KVO-werkgroepen in de Drechtsteden. Uiteraard is veiligheid onze kerntaak. Voor ons is de KVO-structuur een effectieve manier om snel de juiste partners te kunnen vinden.

Logo PolitieWij denken intensief mee over preventie en we informeren ons eigen team om optimaal te kunnen reageren wanneer dat nodig is. In de opsporing van strafbare feiten, bijvoorbeeld bij diefstal of inbraak, halen we informatie en bewijsmateriaal waar dat beschikbaar is om zo een zaak opgelost te krijgen.

Als vast aanspreekpunt zijn wij vrijwel altijd te bereiken doordat we elkaar binnen de KVO weten te vinden. De wisselwerking die dit met zich meebrengt is voor ons erg waardevol en het helpt ons om met elkaar te werken aan een aantrekkelijk en veilig bedrijventerrein.

Met vriendelijke groet,
Simon Stremler en Marcel van der Rhee

Even voorstellen

Simon Stremler is voor velen van u natuurlijk een bekend gezicht. Simon is bereikbaar op simon.stremler@politie.nl. Marcel versterkt de gelederen sinds eind 2018. Graag stelt hij zich hier ook aan u voor.

Even voorstellen"Mijn naam is Marcel van der Rhee, sinds 10 september jongstleden werkzaam als wijkagent te Sliedrecht. Mijn werkzaamheden zal ik met name richten op het centrum van Sliedrecht. Hiervoor was ik werkzaam als wijkagent van het centrum te Papendrecht. In Papendrecht zelf ben ik bijna 11 jaar lang als wijkagent werkzaam geweest, dus heb enige ervaring.

De reden waarom ik de overstap heb gemaakt is vanwege het feit dat ik toe was aan een nieuw werkgebied, met nieuwe contacten en andere problematiek. Inmiddels heb ik mijn draai aardig gevonden en hebben we als wijkagenten reeds leuke successen geboekt in zeer korte tijd!

Ik kan u nu al zeggen dat ik het ontzettend goed naar mijn zin heb en tijd tekort kom om allerhande zaken aan te pakken. Voor zover mogelijk kunt u altijd op mij een beroep doen. Mocht u mij willen bereiken: marcel.van.der.rhee@politie.nl is mijn mailadres.  Mogelijk dat we elkaar ontmoeten, op korte of lange termijn."