Deal Drecht Cities

Deal Drecht Cities verzorgt samen met de accountmanagers bedrijven van de Drechtsteden de economische acquisitie en de promotie voor de zeven Drechtsteden. Samen met de Economic Development Board (EDB) staan wij voor een succesvolle en ondernemende regio. Dat doen wij door een actief promotiebeleid. Door nieuwe bedrijven aan te trekken. En door de economische ontwikkeling met nieuwe initiatieven te ondersteunen.

Deal Drecht Cities : voor team acquisitie staat de vraag van de investeerder centraal. Team promotie maakt de regio zichtbaar bij de juiste doelgroep. Team EDB houdt zich bezig met de langere termijn ontwikkeling van de regio. Deal is een zelfstandige, voornamelijk door de overheid gefinancierde stichting, opgericht in 2014. Naast de zeven Drechtsteden zijn ook Havenbedrijf Rotterdam en ROM-D aangesloten.

 

Waarom de Drechtsteden?

De regio Drechtsteden is een maritiem knooppunt: sterk in bagger, scheepsbouw en logistiek. Er zijn leaderfirms gevestigd zoals IHC, Boskalis en Heerema. De ligging aan de achterlandverbindingen A15/A16, de beschikbaarheid van de Dordtse zeehaven en watergebonden bedrijventerreinen maken de regio tot een uitstekende vestigingslocatie voor maritieme en logistieke bedrijfsactiviteiten. In de regio Drechtsteden zijn maar liefst 59 terreinen aanwezig.

 

Wat kunnen zij voor u doen

Logo deal!Zij gaan voor u op zoek naar de beste vestigings- of uitbreidingsplek voor uw bedrijf binnen de Drechtsteden en ze begeleiden u bij het vestigingstraject. Daarnaast helpen zij u graag met de vragen die verder bij uw investering aan de orde zijn, zoals subsidies, fiscaliteit, HRM en expats of het vinden van geschikte samenwerkingspartners. Ze zijn een onafhankelijke organisatie en onze dienstverlening is kosteloos!

Contact

Neem gerust contact op!