Doe mee met de #klimaatweeksliedrecht!

Van 31 oktober t/m 6 november is de landelijke Klimaatweek 2022. Doe jij ook mee?

Nederland werkt aan een duurzame toekomst. Dat is natuurlijk een breed begrip. We richten onze samenleving zó in, dat ook toekomstige generaties goed kunnen leven. Dit betekent dat we de aarde met al haar grondstoffen niet uitputten.

Ook Sliedrecht is op weg naar een duurzame toekomst. Dit doen we op verschillende manieren. Van ons als gemeente tot het bedrijfsleven en van inwoners tot scholieren, iedereen kan bijdragen aan een duurzamer Sliedrecht. Een beter klimaat begint vandaag. Doe jij ook mee? Dit is hét moment om nog bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer (energie) te besparen. Dat is goed voor ons allemaal, een groener Sliedrecht én onze portemonnee.

Doe mee!

Waar ga jij het verschil maken? Doe mee en deel een foto of video van jouw bijdrage op social media met de hashtag #klimaatweeksliedrecht. Aan het einde van de week delen we een overzicht van de leukste inzendingen op onze social media kanalen!  

Wij hebben vast wat activiteiten op een rijtje gezet om jullie elke dag opnieuw uit te dagen om klimaatbewuster te worden.

20221031 doe mee