Omgevingsvisie

 • Informatiebijeenkomsten Omgevingsvisie

  A.s. maandag 20 september en woensdag 22 september organiseren we twee speciale informatiebijeenkomsten over de Omgevingsvisie. In dit bericht leest u meer informatie voor deelname aan de bijeenkomsten.

 • Omgevingsvisie Sliedrecht

  Welke richting willen we op met Sliedrecht? Ambities volop! We willen 2500 woningen bouwen, maar ook meer groen en bomen. We zetten in op energie- en klimaatneutraal in 2050 én we willen de ruimtelijke kwaliteit verbeteren. Maar de ruimte in Sliedrecht is beperkt. Daarom moeten we keuzes maken. Wat mag er volgens u anders? En wat moet gelijk blijven?

 • Omgevingsvisie: koers voor de toekomst

  Welke richting willen we op met Sliedrecht? Ambities volop! We willen 2500 woningen bouwen, maar ook meer groen en bomen. We zetten in op energie- en klimaatneutraal in 2050 én we willen een nog mooiere omgeving. Maar de ruimte in Sliedrecht is beperkt. Daarom moeten we keuzes maken.

 • Visie op de toekomst

  De Omgevingsvisie is een strategische visie voor de lange termijn. We schrijven erin op hoe we onze leefomgeving willen inrichten. We doen dat samen met inwoners, bedrijven, deskundigen en organisaties waarmee we samenwerken.