Aanpak speelplekken

Nieuwsoverzicht over aanpak speelplekken

 • Onderzoek speelplekken afgerond

  30 september 2021

  In mei jl. heeft de gemeente Sliedrecht een onderzoek uitgevoerd naar de speelplekken in Sliedrecht. Aan alle bewoners is toen gevraagd wat zij vinden van de bestaande speelplekken in Sliedrecht. Inmiddels is het onderzoek afgerond.

 • Skate- en speelplek Benedenveer geopend

  28 juli 2021

  Op woensdag 21 juli zijn de skate- en speelplekken in de wijk Benedenveer door wethouder Ton Spek geopend. Met de aanleg van een skate- en speelplek heeft de jeugd een passende, veilige en groene plek gekregen om te recreëren.

 • Wat vindt u van onze speelplekken?

  10 mei 2021

  De gemeente Sliedrecht start deze week met een onderzoek naar onze speelplekken. Het onderzoek loopt van 10 mei tot en met 24 mei 2021.

 • Speelplekken Staatsliedenbuurt gekozen

  20 januari 2021

  Zoals u weet krijgt de Staatsliedenbuurt in Sliedrecht een flinke opknapbeurt. In de plannen voor het opknappen is ook ruimte gemaakt voor spelen. De ontwerpen voor de speelplekken in de Staatsliedenbuurt zijn inmiddels gekozen.

 • Verkiezingen nieuwe speeltoestellen

  14 oktober 2019

  De gemeente Sliedrecht gaat komend voorjaar veertien speel- en sportplekken een opknapbeurt geven.

 • Aanpak speel- en sportplekken (2)

  13 juni 2019

  De gemeente gaat tot en met 2020 alle speel- en sportplekken in Sliedrecht, buurt voor buurt aanpakken. In 2017 en 2018 zijn al verschillende sport- en speelplekken onder handen genomen. Dit jaar gaan we aan de slag met de speelplekken in De Weren, De Hoven en bedrijventerrein Nijverwaard.

 • Opening speelplek Kilstraat

  27 mei 2019

  Uitvoeringsbeleid speel- en sportruimte krijgt vorm

 • Aanpak speel- en sportplekken (1)

  11 juni 2018

  De gemeente gaat tot en met 2020 alle speel- en sportplekken in Sliedrecht, buurt voor buurt aanpakken. In 2017 is hiermee een begin gemaakt. Komend jaar worden de sport- en speelplekken in de volgende buurten opgeknapt: Baanhoek-Oost, Molendijk, Rivierdijk-West en Rivierenbuurt-Noord.