Nieuwsarchief Craijensteijn

 • Aanleg fietspad Craijensteijn officieel gestart

  11 maart 2021

  Op woensdag 10 maart is door de boomspecialisten van Nationale Bomenbank drie bijzondere bomen verplant uit de Craijensteijn. Eén boom, een watercypres, is door wethouder Ton Spek en Wibaut Nouwens van ASVZ symbolisch aan de Deltalaan voor de entree bij ASVZ aangeplant.

 • Uitvoering fietspad langs Craijensteijn gestart

  29 april 2021

  De gemeente Sliedrecht gaat aan de zuidzijde van de Craijensteijn een fietspad in twee richtingen aanleggen. Half maart is het nieuwe bestemmingsplan vastgesteld en zijn direct de waardevolle watercipressen verplant. In de tweede helft van mei verwachten we te starten met de werkzaamheden aan de sloten langs Craijensteijn.

 • Voortgang aanleg fietspad Craijensteijn

  30 juni 2021

  De gemeente is in mei gestart met de voorbereidingen voor de aanleg van het fietspad aan de zuidzijde van de Craijensteijn. Het fietspad komt tussen sporthal De Basis en de verkeerslichten op de Deltalaan.

 • Fase 1 aanleg fietspad Craijensteijn voltooid

  03 augustus 2021

  In de afgelopen maanden is KWS Infra met de voorbereidingen van de aanleg van het veilige fietspad aan de Craijensteijn gestart. Inmiddels zijn de eerste voorbereidingen gereed en ligt het project nu 9 maanden stil. Maar waarom ligt het project stil?

 • Vervolg werkzaamheden aanleg fietspad Craijensteijn

  14 april 2022

  De gemeente Sliedrecht gaat aan de zuidzijde van de Craijensteijn een dubbelzijdig fietspad aanleggen. Vorig jaar heeft KWS Infra de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd: het aanbrengen van de voorbelasting. Inmiddels heeft de voorbelasting haar werk gedaan. Dinsdag 19 april wordt er weer gestart met de aanleg van het nieuwe fietspad. Naar verwachting is het nieuwe fietspad medio augustus gereed.

 • Werkzaamheden aanleg fietspad Craijensteijn

  23 juni 2022

  KWS is in opdracht van de gemeente Sliedrecht met de aanleg van het dubbelzijdig fietspad bezig. Van april tot en met augustus is de Craijensteijn afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook voor fietsers. Met verkeersregelaars worden weggebruikers gewezen op de tijdelijke maatregelen. Naar verwachting is het nieuwe fietspad medio augustus gereed.