Vervolg werkzaamheden aanleg fietspad Craijensteijn

De gemeente Sliedrecht gaat aan de zuidzijde van de Craijensteijn een dubbelzijdig fietspad aanleggen. Vorig jaar heeft KWS Infra de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd: het aanbrengen van de voorbelasting. Inmiddels heeft de voorbelasting haar werk gedaan. Dinsdag 19 april wordt er weer gestart met de aanleg van het nieuwe fietspad. Naar verwachting is het nieuwe fietspad medio augustus gereed.

Wat betekenen de werkzaamheden voor u?

De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. Omleidingen en afsluitingen worden tijdig gecommuniceerd via de KWS app, via de website van de gemeente Sliedrecht en op het buiten bezig kaartje. Bewoners en bedrijven zijn via een brief geïnformeerd over de werkzaamheden.

Blijf op de hoogte

01-KWS appVia de KWS-app blijft u altijd op de hoogte van de werkzaamheden. De KWS-app is te downloaden in de Apple- en/of Google Play store of door bijgaande QR-code te scannen.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met KWS omgevingsmanager Anja Grootendorst. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 06-11320281, e-mail: agrootendorst@kws.nl of via de KWS app.

01-fietspad-craijensteijn-aanleg