Voortgang aanleg fietspad Craijensteijn

De gemeente is in mei gestart met de voorbereidingen voor de aanleg van het fietspad aan de zuidzijde van de Craijensteijn. Het fietspad komt tussen sporthal De Basis en de verkeerslichten op de Deltalaan.

Ter voorbereiding voor de aanleg zijn in maart door de boomspecialisten van Nationale Bomenbank drie bijzondere bomen verplant uit de Craijensteijn. Daarna is KWS gestart met het uitbaggeren en voorbelasten van de watergang. Wethouder Ton Spek kreeg deze week een rondleiding.

Wat betekent de werkzaamheden voor u?

Tijdens de werkzaamheden is het fiets- en voetpad aan de zuidzijde van de Craijensteijn afgesloten. Voor fietsers is er een omleidingsroute ingesteld. Voetgangers kunnen via de noordzijde van de Craijensteijn. De rijbaan van de Craijensteijn blijft tot juni 2022 toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer.

Heeft u vragen over de werkzaamheden?

Neem gerust contact op met onze omgevingsmanager Anja Grootendorst. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 06-11320281, e-mail agrootendorst@kws.nl of via de KWS app. Zij is ook iedere maandag van 9.00 uur – 12.00 uur aanwezig in de bouwkeet. De bouwkeet van KWS kunt u vinden in de bocht Craijensteijn tegenover Landskroonweer 8/9.

Blijf op de hoogte via de KWS-app

QR-code CraijensteijnVoor actuele informatie over het project adviseren wij u gebruik te maken van de KWS-app. Met de KWS-app kunt u de voortgang van het project op de voet volgen. De KWS-app is te downloaden in de Apple- en/of Google Play store of door de QR-code te scannen. U kunt dan zoeken op het project ‘Veilige fietsroute’ en als favoriet aanvinken door op het sterretje te klikken.

Plaatsing vertidrains fietspad Craijensteijn