Werkzaamheden aanleg fietspad Craijensteijn

KWS is in opdracht van de gemeente Sliedrecht met de aanleg van het dubbelzijdig fietspad bezig. Van april tot en met augustus is de Craijensteijn afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook voor fietsers. Met verkeersregelaars worden weggebruikers gewezen op de tijdelijke maatregelen. Naar verwachting is het nieuwe fietspad medio augustus gereed.

Wat betekenen de werkzaamheden voor bestemmingsverkeer?

Voor wijkbewoners en bestemmingsverkeer is de rijbaan Craijensteijn gefaseerd afgesloten. Onderstaand staan de afsluitingen per fases.

Afsluitingen per fase

Fase 1    

  • Van 4 juli t/m 15 juli    
  • Vanaf Prinsenweer tot de Dorlandsweer

Fase 2    

  • Van 18 juli t/m 29 juli    
  • Vanaf Dorlandsweer tot de hoofdingang van de ASVZ

Fase 3    

  • Van 1 augustus t/m 19 augustus    
  • Vanaf de hoofdingang van de ASVZ tot het parkeerterrein van de scholen aan de Deltalaan

Donderdag 18 augustus is de gehele Craijensteijn vanaf 6.00 uur tot 17.00 uur afgesloten in verband met het aanbrengen van de deklaag asfalt.

Op onderstaande afbeelding staan de drie fasen in het rood aangegeven. De groene markering is de adviesroute voor bestemmingsverkeer.

Geen bestemmingsverkeer? Maak dan gebruik van de algemene/algehele ontsluitingsroute. Deze loopt via Stationsweg/Parallelweg/Stationsweg.

01-omleidingsroute per fase

Blijf op de hoogte

Via de KWS-app blijft u altijd op de hoogte van de werkzaamheden. De KWS-app is te downloaden in de Apple- en/of Google Play store of door bijgaande QR-code te scannen.

01-KWS appMocht u naar aanleiding van het bovenstaande vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met KWS omgevingsmanager Anja Grootendorst. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 06-11320281, e-mail: agrootendorst@kws.nl of via de KWS app.