Herinrichting fietspad Stationsweg-noord en Goeman Borgesiusweg-west

Aanleg van een aantrekkelijk en beter zichtbaar voet- en fietspad. Ook vervangen we de elementenverharding door asfalt. Zo voldoet het voet- en fietspad weer aan alle eisen en is het toekomstbestendig.

Fietspad Stationsweg-noord

Langs de Stationsweg-noord komt een eigentijds, aantrekkelijk en beter zichtbaar voet- en fietspad. Asfalt gaat een deel van de verharding vervangen. Dit geldt ook voor het fietspad langs het Stationsplein (ten zuiden van de kastanjebomen). De vervanging van de brug naar het Stationsplein is onderdeel van het project. De brug wordt aangepast op de nieuwe breedte van het voet- en fietspad.

Goeman Borgesiusweg-west

Op deze locatie wordt een nieuw stuk fietspad gerealiseerd. Hierdoor ontstaat er een direct verbinding tussen het bestaande fietspad langs de A15 en het bestaande fietspad langs de Goeman Borgesiusweg. Het fietspad wordt gerealiseerd als asfaltverharding. De bestaande parkeervakken langs de Goeman Borgesiusweg worden opgebroken en iets verderop (ca. 20 meter) opnieuw gerealiseerd

Werkzaamheden

  • Bestaande verhardingen opbreken
  • Aanleg asfaltverharding.
  • Bestaande parkeervakken opbreken en verplaatsen

Periode

De uitvoeringsperiode is vanaf maandag 23 augustus (week 34) tot en met vrijdag 10 september (week 36). Gedurende deze periode zullen de fietspaden volledig zijn afgesloten en worden omleidingsroutes ingesteld. Afhankelijk van (weers-)omstandigheden kan deze planning nog veranderen.

Kaartje fietspad G. Borgsiusweg en Stationspark

Contact

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over het werk? Neem dan contact met KWS Infra op. Dit kan op werkdagen tussen 08.00 - 16.00u. Ook kunt u een e-mail sturen naar fvisser@kws.nl voor vragen en/of opmerkingen.
Heeft u vragen over dit project? Neem contact op met projecten@sliedrecht.nl.