Bewonersavond herinrichting Jacob Catsstraat e.o.

De Jacob Catsstraat en omgeving krijgt een opknapbeurt. De gemeente gaat onder andere een deel van de riolering en bestrating vervangen. Op 22 augustus van 19:00 uur tot 20:00 uur organiseert de gemeente een bewonersavond in de voormalige Groen van Prinstererschool in Sliedrecht.

Even een terugblik

Eind 2020 stond de herinrichting al ingepland. Bewoners waren toen gevraagd om mee te denken over de herinrichting. Daar heeft de gemeente een aantal reacties op gekregen en alle wensen en vragen zijn meegenomen in het voorlopig ontwerp.
Intussen waren er ook ontwikkelingen rondom de Groen van Prinstererlocatie. In een eerder stadium zijn er gesprekken gevoerd over het samenvoegen van herinrichting Jacob Catsstraat en omgeving met de ontwikkeling van Groen van Prinstererschool locatie. Inmiddels is besloten om beide projecten los te koppelen, zodat er geen verdere vertraging komt in het opknappen van de Jacob Catstraat en omgeving.

22 augustus: Bewonersavond

Op basis van de reacties van bewoners heeft de gemeente een ontwerp laten maken. Dit ontwerp willen we graag voorleggen aan de bewoners en belangstellenden.
Op 22 augustus van 19:00 uur tot 20:00 uur organiseren we een bewonersavond in de voormalige Groen van Prinstererschool aan de Frans Halsstraat 1 in Sliedrecht. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Bewoners van de Jacob Catsstraat e.o. ontvangen persoonlijk een uitnodiging.

Inzageperiode

Van 28 juli t/m 23 augustus ligt het ontwerp ter inzage. Inwoners kunnen reageren op het ontwerp. Meer informatie hoe en waar leest u op onze gemeentepagina.
Kunt u niet aanwezig zijn? Stuur uw reactie of vraag naar projecten@sliedrecht.nl. Achteraf kunt u het ontwerp en de veelgestelde vragen ook teruglezen op de projectpagina.