Kavel 2 verkocht aan Blok28 Planontwikkeling B.V.

Vrijdag 26 februari is de koopovereenkomst voor kavel 2 op het bedrijventerrein Stationspark II ondertekend door wethouder Ed Goverde en Sjoerd Roza van Blok28 Planontwikkeling B.V. Blok28 gaat verschillende kantoorlofts bouwen.

Duurzame kantoorlofts

Kavel 2 ligt op het bedrijventerrein en bestaat in totaal uit vier kavels en ligt tussen de spoorzone en de A15, naast Stationspark I. Blok28 gaat op kavel 2 verschillende kantoorlofts bouwen waar veel ruimte is voor een individuele indeling. De ontwikkelaar gaat meerdere duurzame toepassingen inzetten bij de bouw zoals de aanleg van zonnepanelen. De nieuwbouw zal energieneutraal zijn en krijgt energielabel A+. Met de ontwikkeling van de kantoorlofts wordt de ruimtelijke kwaliteit verbeterd in Sliedrecht. Meer over dit het project Stationspark II leest u op de speciale projectpagina www.sliedrecht.nl/StationsparkII.

Project Xentraal

De verkoop van kavel 2 sluit aan bij het project Xentraal . Met het project Xentraal komt er in Sliedrecht meer hoogwaardige kleinschalige kantoorruimte beschikbaar voor ondernemers. De kantoorlofts zijn duurzaam en dragen bij aan de lokale werkgelegenheid. Uit gesprekken met ondernemers merkt wethouder Ed Goverde dat dit type kantoorruimte voorziet in de vraag in Sliedrecht. De gemeente wil meer ondernemers naar Sliedrecht trekken. Dit jaar zijn we van plan om ook te gaan starten met het inrichten van de openbare ruimte. Het bedrijventerrein krijgt een mooie uitstraling met veel groen en water.

Sjoerd Roza, ontwikkelaar van Blok 28; "Ondanks deze lastige tijden voor ondernemers zijn wij samen met de betrokken makelaars er in geslaagd om een kantoorruimte te ontwikkelen wat aansluit bij de vraag in de markt. We zien dat de ondernemers in de zakelijke dienstverlening steeds meer een eigen identiteit en uitstraling wensen voor hun huisvesting. De bouw van deze kantoorlofts sluit daar goed op aan. De kantoorlofts worden met een energielabel A+ geleverd en dragen positief bij de duurzame ambities van deze ondernemers. "

ondertekening