Nieuws uitbreiding begraafplaats

 • Presentatie definitief Groenplan begraafplaats

  08 december 2022

  De gemeente is druk bezig met de uitbreiding van de begraafplaats. De werkzaamheden lopen volgens planning en in tussentijd wordt er ook hard gewerkt aan de bouw van de beheerdersonderkomen. De laatste fase van de werkzaamheden is de aanleg van de beplanting.

 • Bouw beheerdersonderkomen begraafplaats op schema

  04 augustus 2022

  In mei jl. is aannemer Lagendijk & Stout B.V. in opdracht van de gemeente Sliedrecht gestart met de bouw van het nieuwe beheerdersonderkomen van de begraafplaats. De bouwwerkzaamheden liggen op schema en na de zomer zal het hoogste punt worden bereikt. Tijdens de zomervakantie ligt de bouw een aantal weken stil.

 • 1 juni: Informatieavond Groenplan Begraafplaats

  27 mei 2022

  Op woensdag 1 juni organiseert de gemeente Sliedrecht een informatieavond voor de ontwikkeling van het groenplan voor de begraafplaats. Tijdens deze informatieavond gaan wij in gesprek met betrokkenen over de groeninrichting rondom de begraafplaats. Ook bespreken we de invulling van de speelplaats Achterom.

 • Bouw nieuw beheerdersonderkomen begraafplaats Sliedrecht van start

  12 mei 2022

  Op vrijdagochtend 13 mei geeft wethouder Ton Spek het officiële startschot van de bouwwerkzaamheden van het nieuwe beheerdersonderkomen van de begraafplaats. Na afloop wordt door de Historische Vereniging Sliedrecht het boekje over de geschiedenis van de begraafplaats overhandigd.

 • Nieuwe uitvoeringsmethode: Quattro Piler voor uitbreiding begraafplaats

  24 februari 2022
 • Stand werkzaamheden begraafplaats

  20 januari 2022

  In de afgelopen maanden is aannemer Gebr. de Koning bezig geweest met de eerste fase van het uitbreiden van de algemene begraafplaats in Sliedrecht. In week 4 gaan we naar de volgende fase van de uitbreiding.

 • Uitbreiding begraafplaats: Silent Piler in gebruik genomen

  09 december 2021

  Woensdagmiddag 1 december is de 100% elektrisch aangedreven Silent Piler bij de begraafplaats in gebruik genomen.

 • Primeur voor uitbreiding begraafplaats

  01 december 2021

  Medio november is aannemer Gebr. De Koning gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de uitbreiding van de begraafplaats in Sliedrecht. Op woensdagmiddag 1 december beleeft de gemeente Sliedrecht een primeur als het gaat om duurzame technologie in de grond,- weg- en waterbouw.