1 juni: Informatieavond Groenplan Begraafplaats

Op woensdag 1 juni organiseert de gemeente Sliedrecht een informatieavond voor de ontwikkeling van het groenplan voor de begraafplaats. Tijdens deze informatieavond gaan wij in gesprek met betrokkenen over de groeninrichting rondom de begraafplaats. Ook bespreken we de invulling van de speelplaats Achterom.

Denk mee!

Bent u geïnteresseerd en wilt u meedenken of vragen stellen? Kom dan naar deze informatieavond. Iedereen is van 18.30 tot 20.00 uur van harte welkom in Uitvaartcentrum Drechtstreek & Timmers in Sliedrecht. De omwonenden zijn persoonlijk geïnformeerd met een brief.

Kunt u niet aanwezig zijn tijdens deze informatieavond, maar wilt u wel graag uw ideeën met ons delen? Stuur dan een e-mail naar projecten@sliedrecht.nl. Op onze projectpagina treft u ook meer informatie.

Werkzaamheden begraafplaats

In het afgelopen jaar zijn door Gebr. De Koning de voorbereidende werkzaamheden rondom de begraafplaats uitgevoerd. Op dit moment doet de voorbelasting aan de oost- en westkant zijn werk. We gaan er vanuit dat de voorbelasting ongeveer negen maanden duurt. In tussentijd wordt er gewerkt aan de bouw van de beheerdersonderkomen. Op de foto is te zien hoe half januari de damwandlijn Westzijde (het Achterom) geplaatst werd.

01-Damwandlijn Westzijde (Het Achterom