Presentatie definitief Groenplan begraafplaats

De gemeente is druk bezig met de uitbreiding van de begraafplaats. De werkzaamheden lopen volgens planning en in tussentijd wordt er ook hard gewerkt aan de bouw van de beheerdersonderkomen. De laatste fase van de werkzaamheden is de aanleg van de beplanting.

Net voor de zomer is een informatiebijeenkomst georganiseerd voor het groenplan voor de uitbreiding begraafplaats. BuroTopia is vervolgens met de reacties van de aanwezigen samen met de gemeente aan de slag gegaan en er ligt nu een definitief groenplan.

Op woensdag 14 december van 18.30 tot 20.00 uur in Uitvaartcentrum Drechtstreek & Timmers in Sliedrecht wordt het definitieve groenplan gepresenteerd.

Graag nodigen wij iedereen uit voor de presentatie van dit definitieve groenplan. Wij geven dan een toelichting hoe het één en ander eruit komt te zien. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. De omwonenden zijn persoonlijk geïnformeerd met een brief, maar natuurlijk is iedereen van harte welkom.

Kunt u niet aanwezig zijn tijdens deze informatieavond, maar bent u wel nieuwsgierig naar het definitieve ontwerp voor het groen op en om de begraafplaats? Bekijk de definitieve ontwerpen op de projectpagina. Daar leest u meer over dit project.

03-begraafplaats-sliedrecht (7)