Burgemeester Winklerplein

Het Burgemeester Winklerplein wordt in een nieuw jasje gestoken. Het doel is en blijft om van het Burgemeester Winklerplein een nog mooier en bruisender winkelcentrum te maken.

Herontwikkelen tot een aantrekkelijk winkel- en woonplein 

De belangrijkste redenen voor het herontwikkelen tot een aantrekkelijk winkel- en woonplein is de verouderde staat van het winkelcentrum, de uitstraling en de beperkte individuele- en collectieve presentatiemogelijkheden. De gesignaleerde problemen vragen om een grondige opknapbeurt van het winkelcentrum en daarom heeft de gemeente besloten over te gaan tot een complete herontwikkeling van het Burgemeester Winklerplein.

Betrokken partijen

De herontwikkeling van het Burgemeester Winklerplein wordt samen met De Windroos Bouwgroep en Tablis Wonen opgepakt. De Windroos Bouwgroep is een combinatie van de ontwikkelaars ABB Ontwikkeling BV, Dunamis Bouw BV en P. Visser en Zn BV. Het ontwerp is van Van Aken Architecten uit Eindhoven.

Contact

Heeft u vragen over het project, de procedure en mogelijkheden voor inspraak, dan kunt u altijd contact opnemen met projectleider Frank Engelen, e-mailadres: fjm.engelen@sliedrecht.nl, telefoonnummer: 0184 - 49 58 32.