Vogelbuurt-Noord

De wijk Vogelbuurt-Noord is één van de wijken in Sliedrecht-Oost die een aansluiting krijgt op het warmtenet. Hiermee gaat de wijk op weg naar een aardgasvrije toekomst. In Vogelbuurt-Noord wordt nu alvast de riolering vervangen.

Na het vervangen van de riolering gaan we in de wijk aan de slag met het warmtenet. Uiteindelijk wordt de openbare ruimte opnieuw ingericht.

Planning en uitvoering werkzaamheden

KUIPERS Infra uit Strijen voert het werk in de Vogelbuurt-Noord uit. De aannemer zorgt voor communicatie over de planning, fasering, wegafsluitingen en omleidingsroutes. De werkzaamheden duren tot eind februari 2021. Werkzaamheden als deze brengen helaas overlast met zich mee. We doen er alles aan om deze overlast zoveel mogelijk te beperken.

Bouwapp

Wilt u de werkzaamheden van dichtbij volgen? Download dan de Bouwapp, herkenbaar aan de gele helm, uit de Appstore of Playstore. Als u het project ‘Revitalisering Vogelbuurt Noord’ aanmeldt als favoriet dan ontvangt u berichten als wij nieuwe informatie online zetten.

Vragen

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de omgevingsmanager van KUIPERS Infra, Janneke den Hartogh. Zij is te bereiken op telefoonnummer 085-8220410 of via e-mail.

Vigelbuurt-Noord