Julia de Vos-van de Giessen

Julia de Vos

Mijn naam is Julia de Vos van de Giessen, ik ben gehuwd en moeder van 3 kinderen. Mijn hobby ’s zijn: reizen naar mooie verre landen, ik ben geïnteresseerd in andere culturen en praat daar graag over met mensen. Verder houd ik van muziek zowel moderne als klassiek, muziek ontroert maakt je blij, en past daarom ook heel mooi bij een huwelijk!

Sinds 2000 ben ik trouwambtenaar en ik ben werkzaam in de gemeenten Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam.

Jullie trouwdag, een groot feest of juist klein en ingetogen, daar hebben jullie natuurlijk goed over nagedacht. Als ik jullie mag trouwen kom ik graag langs om daarover te praten. Ik ben benieuwd wie jullie zijn en hoe jullie je trouwdag voorstellen. Samen spreken we jullie ideeën door, en vertel ik over de mogelijkheden om alles naar jullie wens te laten verlopen. Geen standaardverhaal, maar heel persoonlijk, creatief en in een ongedwongen ontspannen sfeer, zodat jullie helemaal tot je recht komen.

Trouwen is vieren dat je van elkaar houdt, twee mensen die zich geven aan elkaar! Aan zo’n feest, groot of klein, wil ik heel graag mijn steentje bijdragen. Ik hoop dat jullie dan achteraf kunnen zeggen: “Het was echt de dag van ons leven!”