Julia de Vos-van de Giessen

foto van Julia de Vos

Wat leuk dat jullie gaan trouwen (of een partnerschapsregistratie aangaan), gefeliciteerd! 

Vertel eens: hoe hebben jullie elkaar leren kennen en vertel eens over je partner, waarom passen jullie zo goed bij elkaar? Wordt het een groot feest, of klein en intiem en wie zijn jullie gasten en wat betekenen ze voor jullie? Wat betekent trouwen eigenlijk voor jullie? Zomaar wat vragen waarmee ik probeer jullie een beetje te leren kennen want ik kan hier wel van alles over mezelf vertellen maar het gaat om jullie, voor mij is het belangrijk hoe ik jullie het best tot je recht kan laten komen. 

Ik kom daarom graag langs voor een kennismakingsgesprek. Dan ga ik aan het werk, ik bedenk een persoonlijk verhaal, een verhaal van liefde, blijdschap, romantiek en humor, een verhaal als het leven zelf! Daarvan maak ik een mooie, vrolijke ontspannen, ongedwongen huwelijksceremonie waarin jullie het stralende middelpunt zijn. 

Op jullie trouwdag vieren we jullie liefde met het officiële ja-woord, zeggen jullie ja? Dan doe ik heel graag mijn best om bij te dragen aan dat feest! 

O ja, ik ben Julia de Vos van de Giessen, getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen en trotse oma. Ik ben trouwambtenaar in Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam. Ik ben dol op reizen, de wereld ontdekken, mensen leren kennen uit allerlei culturen, ik hou van koken, lekker eten en van muziek en natuurlijk van mijn geweldige baan, mensen trouwen! 

Zo en nu is het jullie beurt, . . . . . vertel maar! 

Graag tot ziens!