Peter de Borst

Op zoek naar de juiste match?Peter de Borst

Als jullie het aandurven om een match te gaan vormen met mij als jullie trouwambtenaar, dan gaan wij met elkaar in gesprek. Om elkaar te leren kennen, om jullie wensen te horen, om de juiste informatie te krijgen en te geven voor een onvergetelijke huwelijksvoltrekking. 

En daar neem ik rustig de tijd voor, ben niet iemand die op de klok kijk. Vanaf ons gesprek tot aan jullie huwelijk toe ben ik gewoon 24/7 te benaderen via Mail, WhatsApp, Messenger, Telefoon, Twitter of Instagram. Maatwerk, kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn mijn kernwoorden.

Lief bruidspaar, 

Jullie, als aankomend bruidspaar, op zoek naar de juiste trouwambtenaar, beetje rondkijkend ter oriëntatie in dit informatieboekje. Ik, als trouwambtenaar in Sliedrecht, in actie op de foto met een ‘swingende’ tekst op zoek naar toekomstige bruidsparen ;-)

Zouden wij een goede match kunnen zijn?

Dat jullie als toekomstig echtpaar dat al zijn lijkt me duidelijk. Want jullie plannen zijn zeer serieus, anders las je deze tekst nu niet. Maar match ik als trouwambtenaar bij jullie, zodat de huwelijksvoltrekking een echt mooi geheel wordt? Dat is de vraag.

Ik stel me wat meer voor, puur voor jullie beeldvorming

Ik ben Peter de Borst, geboren in 1969 en al lang wonend in het prachtige Baggerdorp Sliedrecht.  Samen met mijn vrouw, kinderen en diverse dierenvrienden geniet ik van dit unieke dorp aan de Merwede. In mijn vrije tijd heb ik jarenlang met veel liefde mijn steentje bijgedragen om ons dorp nog mooier te krijgen. Als gemeenteraadslid, bestuurslid van diverse stichtingen en als lid van een aantal sociale initiatieven.  Sinds 2020 timmer ik aan de weg als zzp’er met mijn bedrijf GaafWoord en trek ik o.a. als verhalenverteller langs scholen, zorginstellingen en verenigingen. Verder ben ik ook zelfstandig trouwambtenaar voor iedereen buiten ons dorp Sliedrecht. Midden in de samenleving en dat is juist ook wat de functie van trouwambtenaar vraagt; van de mensen en tussen de mensen. 

Jullie bruiloft moet een feest zijn

Compleet met een lach en een traan. Met humor en een serieuze noot. Met luchtige opmerkingen en diepere teksten. Een mix van letters, woorden en zinnen die bijblijven. Het moraal afgestemd op jullie smaak en stijl. Mijn speech moet een perfecte match zijn met jullie als stralend middelpunt.  Dus…. als jullie een informeel ingestelde trouwambtenaar zoeken, die jullie graag als match op jullie trouwdag erbij willen hebben, dan hoor ik het graag. 

Ik wens jullie heel veel succes met alle voorbereidingen van jullie huwelijksdag. Geniet van de voorpret en wie weet spreken wij elkaar snel.