Peter de Borst

Peter de Borst

Op zoek naar de juiste match??

Lief bruidspaar,

Jullie, als aankomend bruidspaar, op zoek naar de juiste trouwambtenaar, beetje rondkijkend ter oriëntatie op deze site. Ik, als trouwambtenaar in Sliedrecht, poserend op de foto met een ‘swingende’ tekst op zoek naar toekomstige bruidsparen ;-) Zouden wij een goede match kunnen zijn? Dat jullie als toekomstig echtpaar dat al zijn lijkt me duidelijk. Want jullie plannen zijn zeer serieus, anders las je deze tekst nu niet. Maar match ik als trouwambtenaar bij jullie, zodat de huwelijksvoltrekking een echt mooi geheel wordt? Dat is de vraag.

Ik stel me wat meer voor, puur voor jullie beeldvorming. Ik ben Peter de Borst, geboren in 1969 en al lang wonend in het prachtige Baggerdorp Sliedrecht. Samen met mijn vrouw, 4 kinderen en een elftal aan dieren geniet ik van dit unieke dorp aan de Merwede. In mijn vrije tijd draag ik graag mijn steentje bij om ons dorp nog mooier te krijgen. Als gemeenteraadslid, bestuurslid van diverse stichtingen en als lid van een aantal sociale initiatieven. Midden in de Sliedrechtse samenleving, en dat is juist ook wat de functie van trouwambtenaar vraagt; van de mensen en tussen de mensen.

Als jullie het aandurven om een match te gaan vormen met mij als jullie trouwambtenaar, dan gaan wij met elkaar in gesprek. Om elkaar te leren kennen, om jullie wensen te horen, om de juiste informatie te krijgen en te geven voor een onvergetelijke huwelijksvoltrekking. Jullie bruiloft moet een feest zijn. Compleet met een lach en een traan. Met humor en een serieuze noot. Met luchtige opmerkingen en diepere teksten. Een mix van letters, woorden en zinnen die bijblijven. Het moraal afgestemd op jullie smaak en stijl. Mijn speech moet een perfecte match zijn met jullie als stralend middelpunt.

Dus…. als jullie een frisse (sinds 2016) trouwambtenaar zoeken, die jullie graag als match op jullie trouwdag erbij willen hebben, dan hoor ik het graag.

Ik wens jullie heel veel succes met alle voorbereidingen van jullie huwelijksdag. Geniet van de voorpret en wie weet spreken wij elkaar snel.