About Us

About Us – One More Light Zondag 1 december 2019 vindt het vijfde event van About Us plaats. Arie de Rover zal spreken over thema ‘One More Light’.

Heb jij last van de zogenaamde ‘donkere dagen voor kerst’? Ben of ken jij iemand met een depressie of donkere gedachten en hoe ga jij daarmee om? Wat of wie is voor jou het licht? Deze vragen staan centraal tijdens dit event!

About Us organiseert korte evenementen waarin zij de gedachten van bezoekers willen prikkelen door middel van een spreker, muziek, filmpjes en de actualiteit. Dit alles met het uitgangspunt dat iedereen geliefd en welkom is! Ook u en jij bent weer van harte uitgenodigd voor dit event!

De events vinden plaats in het gebouw van de Gereformeerde Kerk, Middeldiepstraat 6 in Sliedrecht. De aanvang is 16.30 uur. De events duren ongeveer een uur. Er wordt een minimumleeftijd van 16 jaar geadviseerd. Meer informatie over About Us is te vinden op de website: www.about-us.nl. Volg About Us ook zeker op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van alle events

Meer informatie

About Us
Contactpersoon Hanneke Hoogendoorn
Locatie  Gereformeerde Kerk sliedrecht, Middeldiepstraat 6 in Sliedrecht
Website  http://www.about-us.nl
Datum  1-12-2019
Openingstijden  Aanvang 16.30 uur
Toegankelijkheid mindervaliden Ja
Toegangsprijzen  Gratis