Baggermuseum opent op 6 juli tentoonstelling Expeditie Bagger

Zet dit in mijn agenda

De tentoonstelling Expeditie Bagger van Sietske Alblas Koopman wordt op zaterdag 6 juli geopend in het Nationaal Baggermuseum. De expositie is tot en met 31 augustus te bewonderen in het museum aan de Molendijk 204 in Sliedrecht.

Van
zaterdag 06 juli, 2024
Tot
zaterdag 31 augustus, 2024
Locatie
Nationaal Baggermuseum

In 2018 verbleef beeldend kunstenaar Sietske Alblas Koopman drie dagen op een baggerschip van Boskalis. Haar ervaringen vertaalde ze naar een aantal grote schilderijen van tempera op linnen. Deze zomer zijn haar werken te zien in de tentoonstelling Expeditie Bagger in het Nationaal Baggermuseum.

Sietske heeft zich na haar studie aan de Artez Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle als autonoom kunstenaar gevestigd in Goes. Naast schilderen met tempera op linnen heeft Sietske zich verder gespecialiseerd in grafiek. Meer over Sietske is te vinden op haar website www.sietskekoopman.nl.

Praktische informatie

Expeditie Bagger is te zien in de multifunctionele zaal van het Nationaal Baggermuseum tijdens de openingstijden van het museum, woensdag tot en met zaterdag van 13.30 uur tot 17.00 uur. De officiële opening vindt plaats om 11.00 uur op zaterdag 6 juli. U kunt bij de opening aanwezig zijn. Aanmelden kan uiterlijk tot 1 juli per mail via reserveringen@baggermuseum.nl onder vermelding van uw naam en het aantal personen.

Een enkele keer kan het in de periode 6 juli tot en met 31 augustus 2024 voorkomen dat de zaal in gebruik is voor andere activiteiten, om er zeker van te zijn de expositie te kunnen bekijken neem dan contact op met de gastvrouwen van het Baggermuseum via telefoonnummer 0184 – 414166.

Uitnodiging Expeditie BaggerSietske Alblas Koopman