Braderie en Vrijmarkt

Dit jaar wordt op zaterdag 15 juni weer voor de negende keer de Kerkbuurt Braderie en Vrijmarkt georganiseerd.

Net als de vorige jaren plaatsen de Ondernemers op de Kerkbuurt weer een kraam voor hun winkel met mooie en bijzondere aanbiedingen.
Ook nemen ondernemers van buiten de Kerkbuurt deel met smakelijke en onderscheidende producten. Op dit moment hebben al 49 ondernemers voor de Kerkbuurt Braderie zich aangemeld.

Traditioneel is er ook altijd een Vrijmarkt voor kinderen verbonden aan deze Braderie. Kinderen kunnen hiervoor bij Brasserie de Dijk voorafgaand een plek reserveren die dan zaterdag 15 juni a.s. vanaf 9.00 uur op de Kerkbuurt voor hen beschikbaar is. Op dit moment hebben zich hier al 40 kinderen voor aangemeld.

Dit jaar is er op het Merwedeplein ook een prachtig optreden van de MCN Capoeira groep uit Natal (Brazilië).
Zij treden vanaf 12.00 uur een aantal malen op met een spectaculaire show met Capoeira en Maculele (een combinatie van muziek, acrobatiek en dans) en vanzelfsprekend ook een demonstratie Samba Dans.
Met hun optredens willen zij de aandacht vestigen op hun Meninos Capoeiristas do Natal opvangproject voor ondersteunen, uitdagen en begeleiden van kansarme kinderen van 4 tot 18 jaar in Natal.

Meer informatie

 
Contactpersoon Jeffrey van Mourik
Locatie  Kerkbuurt
Datum  15-6-2019
Openingstijden  Vanaf 09.00 uur
Toegankelijkheid mindervaliden Ja
Toegangsprijzen 
  • Inschrijven bij brasserie De Dijk
  • 1 € (inclusief ijsje)