Start van tweede kunstexpositie in Sliedrechts Museum

Zet dit in mijn agenda

Het Sliedrechts Museum opent op zaterdag 29 juni de tweede kunstexpositie van dit jaar. Bij deze expositie kunnen bezoekers de werken van vier kunstenaars bewonderen.

Van
zaterdag 29 juni, 2024
Tot
zaterdag 24 augustus, 2024
Locatie
Sliedrechts Museum, Kerkbuurt 99-101

In het Sliedrechts Museum komen de tekeningen van Auke Kraaijeveld te hangen. Hij komt uit Sliedrecht en maakt tekeningen van momenten die op zijn weg komen. Verder is er werk te zien van Janneke Gort, ook van oorsprong een Sliedrechtse. Ze woont nu in Giessenburg en schildert sinds 2006 om haar fantasie uit te beelden in kleurrijke abstracte werken.

Ook is er werk te bewonderen van Coby de Boon. Zij woonde lang in Sliedrecht, momenteel in Papendrecht. Zij oefent al jaren haar hobby uit in het werken met keramiek. Daarin begeleidt ze ook mensen in het Keramiek Atelier in Sliedrecht. En tenslotte: Arianne Moerman uit Kinderdijk, beeldhouwster en schilder. Zij werkt met marmer. Ook maakt zij beelden in was die later in brons gegoten worden. In 2019 was een van haar werken te zien in het Rijksmuseum.

Meer informatie

Het Sliedrechts Museum is gelegen aan de Kerkbuurt 99 en is geopend op woensdag- en zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Entree is 2 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen tot 12 jaar en voor houders van een museumjaarkaart.

Meer weten over het Sliedrechts Museum: bekijk de website www.sliedrechtsmuseum.nl of volg het museum op Facebook en Instagram.

Sliedrechts Museum - zwemmer met vis van Coby de Boon