Jong in Sliedrecht?

Jong in Sliedrecht? Laat van je horen!

jeugdWat is er te doen voor jongeren in Sliedrecht? Is dat genoeg of kan het beter? Voel je je veilig in het dorp? En bij wie kun jij terecht als je ergens mee zit?

Deze en andere vragen stellen de gemeente en SOJS aan alle jongeren in Sliedrecht. De antwoorden gebruiken we voor een update van het jeugdwelzijnsbeleid. En bij nieuwe jeugdactiviteiten.

Laat van je horen en  vul hier de vragen in.

Een fijne plek om op te groeien

Sliedrecht wil een fijne plek zijn om op te groeien. Een plek waar jongeren zich veilig voelen en kansen krijgen. Hoe we dat doen, staat in het jeugdwelzijnsbeleid. Dat is alweer een paar jaar oud. En omdat jongeren niet stil staan, is het tijd voor een update! Hiervoor hebben we jouw hulp nodig. We willen graag weten wat jou bezig houdt. En waar je misschien behoefte aan hebt. Samen met Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) hebben we daarom een aantal vragen voor iedereen van 12 tot en met 18 jaar. SOJS gebruikt jouw opmerkingen en ideeën ook bij toekomstige activiteiten.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer vijf minuten. Jouw antwoorden gebruiken we om het jeugdwelzijnsbeleid aan te passen. Dat doen we natuurlijk anoniem en we noemen nergens jouw naam. Je kunt de enquête invullen tot en met 10 juli.