Jong in Sliedrecht?

jeugdWat is er te doen voor jongeren in Sliedrecht? Is dat genoeg of kan het beter? Voel je je veilig in het dorp? En bij wie kun jij terecht als je ergens mee zit?

Deze en andere vragen hebben de gemeente en SOJS gesteld aan alle jongeren in Sliedrecht. De antwoorden gebruiken we voor een update van het jeugdwelzijnsbeleid. En bij nieuwe jeugdactiviteiten.

Een fijne plek om op te groeien

Sliedrecht wil een fijne plek zijn om op te groeien. Een plek waar jongeren zich veilig voelen en kansen krijgen. Hoe we dat doen, staat in het jeugdwelzijnsbeleid. Dat is alweer een paar jaar oud. En omdat jongeren niet stil staan, is het tijd voor een update! Hiervoor hebben we hulp nodig hulp gevraagd aan iedereen van 12 tot en met 18 jaar oud in Sliedrecht. Samen met Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) wilden we graag weten wat jou bezig houdt. En waar je misschien behoefte aan hebt. Jouw antwoorden gebruiken we om het jeugdwelzijnsbeleid aan te passen. SOJS gebruikt jouw opmerkingen en ideeën ook bij toekomstige activiteiten.