Vrijwilligers van Sliedrecht: bedankt!

Alle vrijwilligers zijn goud waard! Daarom zetten de gemeente en het Vrijwilligerspunt ze in het zonnetje tijdens een gezellige vrijwilligersborrel. Deze netwerkborrel vindt plaats op 23 januari 2020 in Zalencentrum De Lockhorst van 19.00 tot 21.30 uur.

Vrijwilligers in Sliedrecht: Bedankt!Iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Sliedrecht is welkom. Aanmelden kon tot en met vrijdag 10 januari via samenleving@sliedrecht.nl.

Vrijwilliger van het jaar

Tijdens de netwerkborrel maken we ook de vrijwilligers van het jaar bekend. Iedereen kon hiervoor mensen of organisaties nomineren die nog eens extra waardering verdienen. Een vrijwilliger bijvoorbeeld zonder wie een club of vereniging eigenlijk niet kan bestaan. Of een vrijwilligersorganisatie die iets heel bijzonders doet. Er zijn in totaal 17 mensen en organisaties genomineerd in 3 categorieën.

  • Vrijwilliger van het jaar: genomineerd zijn Hans van der Aa (Sliedrecht24), Kees Lagewaard (EHBO), mevr. C. Hobbel (mantelzorger voor de familie Zakharious), Sado Ahmed (Pand 33, Participe, buurtcie Valkhof), Marcella Roskam (SKC Merwede), Arie de Ruiter (Kringloopwinkel), Jan van Veen (Toneelvereniging Onder Ons) en Peter Arend de Vlaming (Zorghuis Alblasserwaard
  • Jonge vrijwilliger van het jaar (tot 27 jaar): genomineerd zijn Mark van Eijl (SKC Merwede) en Michael Kraaijeveld (SOJS).
  • Vrijwilligersorganisatie van het jaar: genomineerd zijn het Nationaal Baggermuseum, EHBO Sliedrecht, Stichting Korenfestival aan de Merwede, Humanitas Home-Start, Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht, Voedselbank Sliedrecht  en Zwem/waterpolovereniging DWF.