Spring naar inhoud
Home Sliedrecht onderneemt Nieuws voor ondernemers

Bedrijfsbezoek wethouder Hans Tanis aan innovatief Maqqie

Hans bij MaqqieOp 18 oktober jongstleden bezochten wethouder Hans Tanis en accountmanager bedrijven Esther Smit de Sliedrechtse onderneming Maqqie.  Het sinds dit jaar op het Stationspark gevestigde bedrijf, is voor velen wellicht een naam die een belletje doet rinkelen omdat zij op 6 juni jongstleden de Sliedrechtse finalisten waren voor de jaarlijkse Innovation Award ZHZ


Winnen deden de mannen van Maqqie afgelopen zomer helaas niet, die eer was voor Netics. " De nominering is een hele eer, maar komt eigenlijk nog te vroeg", gaf een bescheiden Pieter Jacob Leenman toentertijd hierover aan.


Ondertussen zijn er alweer mooie stappen gemaakt bij Maqqie. Martijn den Besten vult aan tijdens het gesprek: "Er is de afgelopen periode hard gewerkt aan een concreet antwoord op de belofte van de gig economy. Een platform waarop werkgevers en werknemers elkaar snel en makkelijk kunnen vinden. Waarbij flexibele contracten automatisch worden geregeld, rekening houdend met alle relevante wet- en regelgeving, inclusief sociale zekerheid en pensioen. Alle drempels om over te stappen op flexwerk in één keer weggenomen."


Omstreeks april 2019 zal de grote landelijke lancering plaatsvinden . De komende periode wordt - achter de schermen - door veel betrokken bedrijven al de Beta-versie gebruikt en getest om te zorgen dat de kwaliteit optimaal is zodat  we vanaf de lancering niet meer om Maqqie en de Maqqers heen kunnen.


Wethouder Hans Tanis: "Het is mooi om te zien dat ook deze jonge innovatieve ondernemers Sliedrecht hebben gekozen als werkplek om dit prachtige concept te ontwikkelen en te lanceren. We blijven het proces uiteraard met veel interesse volgen."


We bedanken Pieter Jacob en Martijn via deze weg nogmaals voor hun hartelijke ontvangst op Stationspark 625.


maqqie


Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn