Spring naar inhoud

Nieuwsbrief 1 mei 2017

Vanuit het KVO: brandweercijfers

cijfers

Als werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen, geven wij u graag inzicht in schoon, heel en veilig ondernemen in Sliedrecht.

Namens ons werkgroeplid en brandweerman Leo de Waal daarom ditmaal de cijfers van het eerste kwartaal van de incidenten op deMS Excel-bestandbedrijventerreinen en MS Excel-bestandBW-plein/Kerkbuurt.


Doet goed voorbeeld volgen?

vlot

Duurzaam Ondernemen is een breed begrip. Veel ondernemers geven er op verschillende wijze invulling aan. In de afgelopen maanden hebben we u verschillende milieuvriendelijke tips gegeven , met hulp van de Stichting Stimular zoals :

Maar ook wanneer u om zich heen kijkt, ziet u mooie voorbeelden. Soms zelfs een beetje verborgen zoals op dit dak van R. Vlot & Zn Verhuizingen op de Sportlaan 401 op het Noordoost Kwadrant. Een prachtig dak vol met zonnepanelen om in eigen energie te kunnen voorzien!

Met alle platte daken in Sliedrecht misschien ook een goed idee voor uw onderneming? In contact komen om meer te weten te komen? Laat het uw accountmanager Esther Smit weten.


Business creƫren door circulair design? Meld je nu aan voor de Circo Design Track!

circo

inspiratie te delen) concreet aan de slag met circulaire economie om jouw eigen business propositie uit te werken. Inmiddels hebben meer dan 100 bedrijven hieraan meegedaan, waaronder Eneco, Philips en Van Gansewinkel.

De track is gebaseerd op een design methodologie en businessmodellen ontwikkeld door de TU Delft waarbij 2 mensen uit het bedrijf (iemand die productkennis heeft zoals een ontwerper/engineer en iemand die marktkennis bezit, zoals directie/(sales)manager) via een gestructureerd proces kennismaken met de mogelijkheden van circulair ondernemen en ontwerpen, kansen verkennen voor de eigen business en concrete eerste stappen zetten in de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en businessmodellen. Deelname levert dan ook een concrete roadmap op. Deze track is specifiek gericht op de (ruwe) maakindustrie, scheeps- en machinebouw en de (petro)chemie en zal plaatsvinden op de dagen 31 mei, 13 juni en 28 juni 2017.

Lees Meer


Uitgelicht

hareco

In deze editie van de rubriek UITGELICHT twee recente openingen. Hareco Hengelsport opende hun prachtig nieuwe, ruime locatie op de Blankenstraat 4 op bedrijventerrein Nijverwaard met 2100 m2 hengelsportbeleving op 20 april jongstleden. Uw bedrijvencontactfunctionaris Esther Smit ging die dag even langs om de mannen van Hareco veel succes op hun nieuwe locatie te wensen. Klik hier voor meer informatie.

boer en ijs

Boer en Ijs opende haar deuren op Koningsdag. De dag voorafgaand aan de opening gingen we even langs met een passend oranje boeketje om veel succes te wensen. Op Koningsdag zelf waren er kort een paar opstartproblemen, maar niets wat de pret mocht drukken en vanaf 12.00 uur werd er volop ijs verkocht op de P.C.Hooftlaan 7. Ook de familie de Boer wensen wij veel succes! De opening van Boer en Ijs was stap 1. Voor meer informatie over het vervolg, lees hier verder.


Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn