Spring naar inhoud

Nieuwsbrief 19 juli 2017


edusign

Wethouder Tanis zet Edu-Sign in het zonnetje na winst award

Wethouder Hans Tanis zette onlangs het Sliedrechtse bedrijf Edu-Sign in het zonnetje. Op donderdag 22 juni werden zij in Berlijn bekroond met een internationale prijs, de Comenius EduMedia Award.  Wethouder Tanis bracht namens het college van B&W de felicitaties over aan Bert Kalkman van Edu-Sign: "Dit bedrijf zet Sliedrecht internationaal op de kaart met een innovatief product. Daar zijn we als college trots op. Een mooi voorbeeld waarin Sliedrecht Groot in doen is!"

Lees Meer


Handelsmissie Bulgarije

bulgarije

Na een populaire B2B bijeenkomst met Bulgaarse maritieme bedrijven vorig jaar in Nederland is het tijd voor een vervolg, een bezoek aan Varna. Van 1 t/m 4 oktober a.s. organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) in opdracht van de Drechtsteden een handelsmissie naar deze regio. Varna is het maritieme cluster van Bulgarije met meer dan 45 maritieme bedrijven. Tijdens deze handelsmissie bezoeken we o.a de vijf werven in deze regio. Daarnaast wordt er een netwerkevenement georganiseerd in samenwerking met Bulnas waarbij veel Bulgaarse maritieme bedrijven aanwezig zullen zijn. De designbureaus waar Varna er ook een mooi aantal van telt worden tevens bezocht. Heeft u internationale ambities in Bulgarije en wilt u snel de juiste contacten leggen in de regio Varna in Bulgarije, neem dan deel aan deze handelsmissie!

Lees Meer


Start baggeren "Het Plaatje"

het plaatje

Na een lange en gedegen voorbereidingsperiode start maandag 17 juli het baggerwerk voor het nieuwe industrieterrein 'Het Plaatje'. Baggerbedrijf Van Den Herik Sliedrecht voert in nauwe samenwerking met scheepswerf Boer de baggerwerkzaamheden uit. Scheepswerf Boer wordt toekomstig exploitant van het nieuwe industrieterrein. Alle activiteiten vinden plaats vanaf het water. De omgeving wordt hierdoor zo min mogelijk belast. De baggerwerkzaamheden duren tot december 2017.

Lees Meer


Sliedrechts Compliment voor KVO- werkgroeplid Jan van Gameren

jan

Burgemeester van Hemmen reikte onlangs het Sliedrechts Compliment uit aan Jan van Gameren voor zijn diverse vrijwillige activiteiten ten dienste van de Sliedrechtse samenleving. Jan wordt gezien als een vrijwilliger in optima forma. Hij ontving het Sliedrechts Compliment als dank en waardering voor zijn inzet op meerdere vlakken. Ook namens de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen Kerkbuurt ( KVO Kerkbuurt) zijn wij het helemaal eens dat Jan een keer goed in het zonnetje is gezet. Bedankt Jan en ga zo door!

Lees Meer


Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn