Spring naar inhoud

Nieuwsbrief 27 oktober 2016

KVO-B werkgroep uitgebreid en compleet

team

Zoals u in de nieuwsbrieven van de afgelopen periode heeft kunnen lezen, is de werkgroep KVO-B ( Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen) druk in de weer geweest om de enquêtes uit te zetten op de bedrijventerreinen Kerkerak, Nijverwaard, Stationspark en het Noord-Oost-Kwadrant om een zogenoemde 0-meting te realiseren voor deze gebieden.

Door de hoge respons was er voor alle vier de gebieden al groen licht om officieel te mogen starten en te certificeren alleen ontbrak het voor Stationspark en omgeving nog aan een werkgroeplid / ambassadeur namens het gebied.  Na enkele gesprekken met ondernemers op locatie op 19 oktober j.l. met wijkagent Hans Kuipers en uw accountmanager, zijn wij verheugd mee te kunnen delen dat de heer Patrick Baanen van de Heeren van Slydregt en de heer Kees Ippel van Hak en Baak voortaan namens Stationspark en omgeving ook aan zullen schuiven bij de werkgroep om samen de schouders te zetten om de gebieden  "schoon, heel en veilig" te laten zijn. Ook via deze weg nogmaals van harte welkom in de werkgroep heren!Lees Meer


Het College op locatie

bioderij

Regelmatig vergadert het College van Burgemeester en Wethouders op bedrijfslocaties in Sliedrecht. Op 26 oktober jongstleden gebeurde dit op de locatie van de Bioderij, het Sliedrechtse bedrijf bekend van de kant-en-klare pannekoeken en poffertjes. Een rondleiding maakte deel uit van deze bijzondere vergaderplek.


Inloopochtend werkzaamheden Marisstraat, Ringerstraat en Blankenstraat goed bezocht

inloop

De inloopochtend werkzaamheden Marisstraat, Ringerstraat en Blankenstraat die op 25 oktober j.l. plaats vond bij gastlocatie DD Reclame van 9.00 tot 11.00 uur werd goed bezocht door eigenaren en huurders. Was u zelf niet in de gelegenheid aanwezig te zijn en heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw projectleider de heer E. de Groot op E.de.Groot@sliedrecht.nl.

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn