Spring naar inhoud

Nieuwsbrief 9 november


Std

Het einde van 2018 komt langzaam weer in zicht.  Voor deze laatste weken van dit jaar zetten we hierbij de geplande bijeenkomsten en (netwerk-) events voor u op een rijtje. Uiteraard vernemen wij  graag als er volgens u -als lezer- nog (netwerk-)bijeenkomsten voor Sliedrechtse ondernemers missen op dit overzicht. Mail ze dan naar uw accountmanager bedrijven op: e.smit@sliedrecht.nl.

STDs

Klik hier voor meer informatie over de verschillende bijeenkomsten.

Doet uw winkel dit jaar ook (weer) mee?

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar winkels waar de jaarlijkse kerstmunten ingeleverd kunnen worden.

Net als voorgaande jaren kunnen de kerstmunten gemeentebreed  door de ambtenaren bij de (deelnemende) Sliedrechtse detaillisten verzilverd worden voor een periode van 6 maanden na uitgave. Dus ... bent u detaillist in Sliedrecht en wilt u (wederom) op de lijst van deelnemende bedrijven staan of meer informatie over deze kerstactie ? Mail dan vandaag nog -of in ieder geval voor 19 november -naar uw accountmanager bedrijven.

 kerstmunten

Bram van Hemmen herbenoemd tot burgemeester

Bram van Hemmen mag ook de komende zes jaar burgemeester van Sliedrecht zijn. Hij is bij Koninklijk Besluit herbenoemd voor een nieuwe periode van zes jaar die ingaat op 27 november 2018.

BVH

Lees Meer


Een update vanuit het On Stage Team

On Stage

Achter de schermen wordt alweer hard gewerkt aan de 6e editie van Alblasserwaard On Stage die  plaatsvindt op 4 februari 2019. Heeft u zich al aangemeld? Niet? Klik dan direct hier! Of klik hier en lees verder in het persbericht.

 

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn