Spring naar inhoud

Nieuwsbrief Februari 2016Ondernemersgesprek 6 april 2016:
Bouwen aan een toekomstbestendig Sliedrecht!

Het college van burgemeester en wethouders van Sliedrecht is volop bezig met de realisatie van het uitvoeringsprogramma voor 2014-2018. Op verschillende terreinen zijn de plannen gerealiseerd of liggen klaar voor de uitvoering. We liggen daarmee goed op koers.

Maar we zijn nog lang niet klaar! Om Sliedrecht toekomstbestendig te houden is het belangrijk om vooruit te blijven kijken en kansen voor ons mooie dorp te benutten. Dat doen we steeds samen met onze partners uit het dorp, zodat we samen Sliedrecht vooruit kunnen brengen.

Het college nodigt u als Sliedrechtse ondernemer uit voor het Ondernemersgesprek. Tijdens dit gesprek wil het college graag horen wat er leeft en waar de kansen liggen voor ondernemers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld mobiliteit, wonen en innovatie.

Maar ook het ondernemersklimaat en de aansluiting tussen het onderwijs en de (technische) arbeidsmarkt. In het voorjaar van 2016 vertaalt het college deze kansen in concrete plannen. Deze plannen worden in juni bij de jaarlijkse Kadernota voorgelegd aan de gemeenteraad.

Het programma voor het Ondernemersgesprek volgt. Uiteraard is hierbij ook ruimschoots gelegenheid om te netwerken.

Lees meer en bekijk de uitnodiging... 


Sliedrecht scoort goed op glasvezel

glasvezel

'Keigoed, bovengemiddeld, een tien'. Met die classificaties beoordelen twee experts de internetsnelheid in Sliedrecht. Dinsdag presenteerden ze hun onderzoeksresultaten aan de gemeenteraad. Lees meer


Streekparade 2016 op zaterdag 18 juni

streekparade

Het Streekcentrum Het Liesvelt organiseert samen met Den Hâneker op zaterdag 18 juni weer de Streekparade. Diverse ondernemers en organisaties zullen zich daar presenteren. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Lees meer

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn