Spring naar inhoud

Nieuwsbrief juli 2016

Wegwerkzaamheden T-splitsing Baanhoek-Deltalaan

Op  22 augustus 2016 wordt gestart met de reconstructie van de T-splitsing Baanhoek-Deltalaan in Sliedrecht. De T-splitsing wordt omgebouwd tot een kruispunt met vier aansluitingen. Het bedrijventerrein Het Plaatje wordt, vooruitlopend op de bouwwerkzaamheden, nu dus ook ontsloten.

Als gevolg van deze werkzaamheden is vanaf 22 augustus geen doorgaand verkeer mogelijk over de Baanhoek nabij de aansluiting met de Deltalaan. De werkzaamheden zullen ca. acht tot tien weken duren. Door middel van bebording op diverse plaatsen in de gemeente wordt u hierop gewezen en zullen er omleidingsroutes worden aangegeven.

Voor fietsers, voetgangers en overig langzaam verkeer worden loopschotten neergelegd.


plaatje


Oproep: is uw kerstkraam reeds aangemeld voor de Kerstmarkt Sliedrecht?

Het lijkt ver weg met deze zonnige dagen maar op 16 en 17 december wordt dit jaar, voor de tweede editie, de Kerstmarkt georganiseerd door de OVK (Ondernemers Vereniging Kerkbuurt).

Alle Sliedrechtse detaillisten zijn welkom als kraamhouder (dus ook als u gevestigd bent op bijvoorbeeld de Nijverwaard/Woonboulevard of het BW-plein). Schrijf u snel in want vol is vol!

De kerstmarkt zal gehouden worden op het Merwede-Hemaplein. Dit deel van het plein en een deel van de winkelpromenade zal sfeervol worden ingericht met een dertigtal kramen, vuurkorven , feeƫrieke kerstboom, muziekvertellers, muziektent en arreslee.

Lees Meer

KVO -B

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn