Spring naar inhoud

Nieuwsbrief Juni 2016


Innovatieaward Drechtsteden 2016

Tijdens een sfeervolle en feestelijke bijeenkomst in het Postillion Hotel Dordrecht vond woensdag de uitreiking plaats van de Innovatie Award 2016. De winnaar van deze prestigieuze prijs was dit jaar BFT transport uit Zwijndrecht. Het bedrijf ontwikkelde de Vaporsol Vaitec Gaswasinstallatie (Vaitec) om de emissie van gevaarlijke stoffen van ontgassende schepen te reduceren tot aanvaardbare milieu- en gezondheidsnormen. Namens Sliedrecht stonden Van den Herik en Saricon in de finale en droeg Koos Leeuwenstein als winnaar van vorig jaar namens zijn bedrijf Cofano het spreekwoordelijke 'stokje' over.

Lees Meer


Openstelling kandidaatvoordrachten Business Event Alblasserwaard 2016

NBE

Op maandag 14 november 2016 vindt de 5e editie van het Business Event Alblasserwaard plaats. Naar verwachting zullen er op deze avond veel ondernemers uit de regio aanwezig zijn om het programma bij te wonen. In het officiële programma wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ bekend gemaakt. Er zal ook een speciaal netwerkterras worden ingericht voor ondernemers die tijdens de avond als belangstellende aanwezig zijn.

Lees Meer


Save de Date: bijeenkomst bereikbare Drechtsteden 30 juni 2016

De Drechtsteden zijn door de gunstige ligging aan water, weg en spoor een belangrijke schakel tussen Rotterdam mainport en het achterland. Dat leidt tot veel verkeer in onze mooie regio dat we in goede banen proberen te leiden. We investeren daarom de komende jaren veel in de wegen en onze bereikbaarheid.

Lees Meer


Provincie en Drechtsteden bundelen krachten

hans

De provincie Zuid-Holland en de Drechtsteden gaan intensiever samenwerken om samen de Drechtsteden als maritieme topregio te versterken. Ze bundelen hun krachten om samen de economie, bereikbaarheid, wonen en het onderwijs te verbeteren. 

De afspraken zijn vastgelegd in een bestuursakkoord dat dinsdag 24 mei is ondertekend. Het bestuursakkoord is ook bedoeld voor het bedrijfsleven. Daarom waren verschillende bedrijven uit de regio aanwezig bij de ondertekening.

Lees Meer


Ontwerp bestemmingsplan ter inzage

Vanaf 2 juni 2016 ligt gedurende zes weken, dus tot 14 juli 2016, het ontwerp bestemmingsplan Rivierdijk 739-743 ter inzage: 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0610.pb15Rivierdijk739-2001

Lees Meer

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn