Spring naar inhoud

Nieuwsbrief Juni-Juli 2016


Verslag Werkatelier Nijverwaard 22 juni 2016

Wat is de toekomst van Nijverwaard als doelgericht winkelgebied? Het antwoord op deze vraag stond centraal in het Werkatelier Nijverwaard dat op de zomerse avond van 22 juni werd bezocht door zo’n twintig betrokkenen, waaronder ondernemers en gemeente.

Koopgedrag doelgericht winkelen

Na de aftrap van Wethouder Van Rekom nam Huib Lubbers, directeur van Retail Management Center, de aanwezigen mee in een presentatie over koopgedrag op doelgerichte winkelgebieden. Onderwerpen die aan bod kwamen waren de landelijke leegstand op dit soort grootschalige concentraties en de branchevervaging binnen de sector. Lees Meer


aldruk

Sliedrecht verwelkomt nieuwe wethouder

Het Sliedrechtse college van B&W verwelkomt Aldrik Dijkstra als nieuwe wethouder. Dat maakte de fractie van SGP-ChristenUnie Sliedrecht donderdag 23 juni bekend. Aldrik Dijkstra volgt Theo den Braanker op, die op 29 maart afscheid nam als wethouder.


Met de komst van Dijkstra is het college weer op volle sterkte. Burgemeester Bram van Hemmen, voorzitter van het college van B&W: "Na het vertrek van Theo den Braanker hebben we de taken onderling verdeeld. Dat ging goed, maar om onze ambities te realiseren is een vierde wethouder hard nodig. We zijn dan ook blij met de komst van Aldrik Dijkstra. Met zijn jarenlange politiek-bestuurlijke ervaring als gemeenteraadslid en wethouder verwachten we dat hij een goede aanvulling is op ons team en dat hij een bijdrage kan leveren aan het realiseren van onze ambities."


De portefeuille van Aldrik Dijkstra wordt op een later moment bepaald en bekendgemaakt. Na het zomerreces wordt Dijkstra door de gemeenteraad beëdigd. 

 


Privacy Traffic

RMC


Afgelopen week heeft de Autoriteit Persoonsgegevens aandacht gevraagd voor de wettelijke regels rondom wifi-tracken. Daarnaast is wifi-tracken in het nieuws geweest. Mogelijk is dit nieuws u ter ore gekomen of heeft u hier vragen over ontvangen. 


In PDF-bestand de bijlage vindt u de reactie van onze partner RMC hierop.recr knoop

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn