Spring naar inhoud
Home Sliedrecht onderneemt Nieuws voor ondernemers Nieuwsbrieven Ondernemen Nieuwsbrief KVO December 2016

Nieuwsbrief KVO December 2016

Terugblik sessie Parkeren NO-kwadrant

securelink

Op 1 december jongstleden vond op de gastlocatie van SecureLink (Trapezium 224) een constructieve vervolgsessie rondom parkeerproblematiek op het Trapezium en de Kubus plaats. Het grootste deel van de aan de A15-strip gevestigde bedrijven was hierbij aanwezig.

Wethouder Aldrik Dijkstra van verkeer, verkeerskundige Hans Appeldooren en accountmanager bedrijven Esther Smit van de Gemeente Sliedrecht gaven een toelichting op de mogelijke oplossingen en naar aanleiding van de daarop volgende brainstormsessie worden nu een aantal zaken door de Gemeente nader uitgezocht qua haalbaarheid. Ter plekke is tevens afgesproken dat binnen een tweetal weken door de bedrijven de benodigde aanvullende informatie aan de accountmanager wordt aangeleverd en in het eerste kwartaal 2017 worden twee vervolgsessies gepland, enerzijds voor de Kubus-zijde, anderzijds voor de Trapezium-kant.

Lees Meer


MISTER NIX is op zoek naar u!

nix

Op vrijdag 6 januari 2017 organiseren SOJS, de Gereformeerde Kerk Sliedrecht en de Hervormde Gemeente Sliedrecht in samenwerking met de gemeente Sliedrecht onder de noemer 'MISTER NIX' een NIX feest. Het NIX feest is geschikt voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar en vindt plaats in het CJMV-gebouw van 20:00 tot 23:00 uur. Het thema van de avond is 'Winterwonderland'.

Doet u ook mee?

Voor de organisatie van het evenement zijn we hard op zoek naar maatschappelijk betrokken ondernemers die graag een bijdrage willen leveren aan een leuk, maar ook verantwoord, feest voor onze jeugd. Wellicht heeft u nog leuke goodies liggen die u wilt doneren, ten behoeve van een goodiebag? Niet alleen leuk als presentje voor de jongeren, maar ook een ludieke manier om uw bedrijf bij de jeugd onder de aandacht te brengen. Ook leuke winterse artikelen of promotiematerialen lenen we graag van u om de locatie volledig om te toveren tot een winters tafereel.
Mocht u geen bijdrage kunnen leveren aan de goodiebag of de aankleding, maar draagt u het feest en onze jeugd wel een warm hart toe,  wij zijn ook altijd blij met een financiĆ«le bijdrage! Hoe groot of klein deze ook is! Uiteraard zullen wij uw bijdragen niet onder stoelen of banken steken, maar uw bedrijf als sponsor van dit feest in de spotlight zetten!

Waarom het NIX feest?

Gedurende de ontwikkeling van het onlangs vastgestelde jeugdwelzijnsbeleid hebben jongeren tussen de 12 en 16 jaar te kennen gegeven dat er voor deze leeftijdscategorie weinig leuke evenementen worden georganiseerd. Daarom hebben SOJS, de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente Sliedrecht de handen in een geslagen om een NIX feest te organiseren. Het NIX feest is een alcoholvrij jongerenfeest en wordt georganiseerd om te laten zien dat je echt geen drank nodig hebt om het dak eraf te feesten. De gemeente faciliteert dit feest van harte. Hierdoor worden niet alleen jongeren van verschillende groepen met elkaar verbonden, maar tegelijkertijd bewust gemaakt van een gezonde leefstijl.

Contact

Voor meer informatie mail Denise Groenewegen, beleidsmedewerker welzijn op D.Groenewegen@Sliedrecht.nl

aangifte

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn