Spring naar inhoud

Nieuwsbrief Mei 2016

Uitnodiging bijeenkomst BW-plein

BWpl

Het is alweer even geleden dat u geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen rond het Burgemeester Winklerplein. Dat wil zeker niet zeggen dat we stil zitten; ondertussen zijn er weer enkele belangrijke stappen gezet, waarover u vast iets heeft gehoord of gelezen.

MetPDF-bestandPDF-bestanddeze brief  van projectwethouder Tanis brengen wij u op de hoogte van de laatste stand van zaken. Daarnaast nodigen wij u van harte uit voor een bijeenkomst op woensdag 18 mei om 19:00 uur in het Griendencollege, waar u mee kunt praten over de nieuwe inrichting van het plein en waar u op de hoogte wordt gebracht van de laatste stand van zaken rond de diverse bouwdelen.

Naast de inrichting van het plein brengt Windroos Bouwgroep u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de verschillende bouwdelen. Zo zal de architect een presentatie geven, waarbij nieuwe beelden getoond worden. Uiteraard zijn alle betrokken partijen deze avond aanwezig, zodat u al uw vragen kunt stellen.

 Lees Meer


Uitnodiging Dare2Cross op 1 juni 2016

dare2

Met genoegen nodigen wij u namens de Drechtsteden uit voor het congres Dare2Cross dat plaatsvindt op woensdag 1 juni 2016 in de Duurzaamheidsfabriek te Dordrecht. De Drechtsteden staan nationaal en internationaal bekend als de bakermat van de maritieme maakindustrie. De regio is de zetel voor een groot aantal maritieme hoofdkantoren, voor een divers en gespecialiseerd maritiem midden- en kleinbedrijf en voor een substantieel deel van de Nederlandse luchtvaartindustrie. Op basis van het motto “samen staan we sterker” hebben de Drechtsteden in 2014 diverse bedrijven uit beide sectoren benaderd.

Dit initiatief resulteerde in twee zeer succesvolle congressen, Aerospace meets Maritime genaamd, waar beide topsectoren in samenwerking met aanverwante sectoren, de mogelijkheden hebben verkend om te komen tot nieuwe innovatieve producten en diensten. Beide evenementen hebben geleid tot enkele veelbelovende cross-sectorale samenwerkingsverbanden, bijvoorbeeld op het gebied van 3D-printing en smart sensoring.

Lees Meer


De nieuwe inkoopkalender staat weer online

inkoop

De nieuwe editie van de inkoopkalender Gemeente Sliedrecht staat weer online. De gemeente moet volgens wet- en regelgeving leveringen, diensten en werken aanbesteden. Omdat de gemeente graag de lokale economie wil  stimuleren, houdt zij daar waar de regels het toestaan rekening mee in haar aanbestedingsbeleid.

Zeker bij grotere opdrachten zal het aanbestedingsproces projectmatig worden vormgegeven.

Lees Meer

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn