Spring naar inhoud

Nieuwsbrief oktober 2016

Doet uw winkel dit jaar ook mee?

kerstmarkt

Op 16 en 17 december aanstaande vindt dit jaar voor de tweede maal de gezellige kerstmarkt op de Kerkbuurt weer plaats.

Op 16 december worden de kerstmunten verstrekt als kerstpakket aan de medewerkers van de gemeente Sliedrecht.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, is besloten dat deze kerstmunten dit jaar gemeentebreed  bij onze winkeliers verzilverd kunnen worden voor een periode van 6 maanden na uitgave.

Dus heeft u een zaak in Sliedrecht en wilt u op de lijst van deelnemende bedrijven staan of meer informatie over deze kerstactie ? Mail dan vandaag nog of in ieder geval voor 24 oktober naar e.smit@sliedrecht.nl.

Met vriendelijke groet ,

Team kerstmarkt Sliedrecht


Chemisch DNA tegen auto-inbraken

chem dna

De gemeente Sliedrecht gaat tijdens het Donkere Dagen Offensief (oktober tot maart) de strijd aan tegen auto-inbraken. Daarvoor wordt een speciale methode ingezet: chemisch DNA. Sliedrecht is de eerste gemeente in Nederland die dit middel inzet tegen de vele auto-inbraken. Auto's en auto-onderdelen die behandeld zijn met chemisch DNA, kunnen direct gekoppeld worden aan de rechtmatige eigenaar en worden daarmee onaantrekkelijk om te stelen en door te verkopen.

Lees Meer


Genomineerden Business Event Alblasserwaard bekend

NBE

Na een periode van voordrachten, onderzoek en selecties heeft de jury van het Business Event Alblasserwaard de genomineerden voor de nieuwe editie van deze zakelijke verkiezingen bekend gemaakt. De jury, bestaande uit voorzitter notaris Hans Koppelaar, Teus Boerman, Machiel Pranger en Michel van Hoorne, heeft in drie categoriën elk drie genomineerde bedrijven geselecteerd.

Lees Meer


Live de vergadering gemeenteraad Sliedrecht beluisteren?

live aad

Sinds deze week staat op de homepage van de gemeentelijke website de knop "live vergadering gemeenteraad beluisteren".


Maatregelen na nieuw incident bij Dupont

cemours

De gemeente Sliedrecht is maandagavond 10 oktober 2016 om 22:40 uur geïnformeerd door de provincie Zuid-Holland over een incident met formaldehyde dat heeft plaatsgevonden in de Delrin-fabriek van Dupont. Onder druk van de provincie zijn twee productielijnen van de Delrin-fabriek, door Dupont tot nader order stilgelegd.

Lees Meer

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn