Spring naar inhoud

Nieuwsbrief september 2016

Uw mening telt! Heeft u de enquête voor het KVO-bedrijventerreinen al ingevuld?

kvoooo

Geachte ondernemer,

De Gemeente Sliedrecht, Politie, Brandweer en afvaardiging van Sliedrechtse ondernemers werken samen om uw bedrijventerrein "schoon, heel en veilig" te houden en zo nodig te verbeteren. Door middel van deze samenwerking kan uw bedrijventerrein mogelijk in het bezit komen van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Dit Keurmerk wordt gesubsidieerd door het Ministerie van Veiligheid & Justitie met medewerking van MKB Nederland. Een werkgroep bestaande uit vertegenwoordigers van de genoemde partijen gaat zich inspannen om het Keurmerk te behalen.

De werkgroep is dan ook heel benieuwd hoe u schoon, heel en veilig waardeert op uw bedrijventerrein! Om het Keurmerk daadwerkelijk te kunnen behalen, is een hoge respons op de enquête belangrijk. Met het invullen van deze enquête draagt u bij aan het behalen van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen en geeft u uw mening over mogelijke maatregelen die de komende drie jaar genomen kunnen gaan worden op de terreinen die verder gaan in het verdere KVO-B-traject.

Voor de terreinen Nijverwaard (inclusief de Woonboulevard) en het Noordoost Kwadrant hebben reeds voldoende werkgroep-leden zich aangemeld, voor Stationspark en Kerkerak zoeken wij nog geïnteresseerde en betrokken ondernemers! Bij interesse kan u zich -na het invullen van de enquête- hiervoor aanmelden bij uw accountmanager bedrijven, mevrouw Esther Smit, op e.smit@sliedrecht.nl

De werkgroep verzoekt u daarom vriendelijk deze enquête in te vullen op

https://mkbnl.socratos.net/direct/sliedrecht (indien de link niet meteen in uw scherm opent bovenstaande helpt het om de link in te kopiëren in uw browser-scherm). Dit vergt slechts enkele minuten van uw kostbare tijd en u verschaft hiermee de werkgroep een duidelijk beeld van wat er leeft op het bedrijventerrein. Mede door uw opmerkingen zal de werkgroep in de komende drie jaar maatregelen gaan uitvoeren om het terrein nog "schoner en veiliger" te krijgen.

Wij rekenen op uw medewerking. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen totaalcijfers zullen worden weergegeven. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij: Onno Keuker, projectleider MKB Nederland, bereikbaar per e-mail keuker@vnoncw-mkb.nl

 Over de uitkomsten van de enquête wordt u geïnformeerd en wij stellen uw medewerking erg op prijs.

Met vriendelijke groet,

De werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen Sliedrecht

kvoooo

zpppppp

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn