Spring naar inhoud
Home Sliedrecht onderneemt Nieuws voor ondernemers

Sessie Parkeren Noordoostkwadrant van 1 december 2016

secureOp 1 december jongstleden vond op de gastlocatie van SecureLink (Trapezium 224) een constructieve vervolgsessie rondom parkeerproblematiek op het Trapezium en de Kubus plaats. Het grootste deel van de aan de A15-strip gevestigde bedrijven was hierbij aanwezig.


Wethouder Aldrik Dijkstra van verkeer, verkeerskundige Hans Appeldooren en accountmanager bedrijven Esther Smit van de Gemeente Sliedrecht gaven een toelichting op de mogelijke oplossingen en naar aanleiding van de daarop volgende brainstormsessie worden nu een aantal zaken door de Gemeente nader uitgezocht qua haalbaarheid. Ter plekke is tevens afgesproken dat binnen een tweetal weken door de bedrijven de benodigde aanvullende informatie aan de accountmanager wordt aangeleverd en in het eerste kwartaal 2017 worden twee vervolgsessies gepland, enerzijds voor de Kubus-zijde, anderzijds voor de Trapezium-kant.


Via deze weg nogmaals een hartelijk dank voor de gastlocatie voor de gastvrijheid en aan de aanwezige ondernemers voor het pro-actief en constructief meedenken in een voor ieder werkbare en veilige oplossing. Word vervolg!


PDF-bestandKlik hier voor de PowerPoint-presentatie.


Voor vragen kunt u tevens terecht bij uw accountmanager bedrijven op e.smit@sliedrecht.nl


anok

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn