Spring naar inhoud
Home Sliedrecht onderneemt Nieuws voor ondernemers

UITGELICHT: nieuwe samenstelling KVO Kerkbuurt- werkgroep

kvo

Regelmatig komt de werkgroep KVO Kerkbuurt bijeen op de gastlocatie van King- Jeans &Casuals op de Kerkbuurt.  Op vrijdag 3 november j.l.  was dit ook het geval, al stonden die dag niet alleen de actiepunten in het gebied op de agenda.


Zo kwam Bart Zwager, franchisenemer van o.a. Teamkappers Sliedrecht , zich bijvoorbeeld voorstellen als nieuw werkgroeplid. De betrokken ondernemer, met meerdere franchisevestigingen in Zuid-Holland, vindt het belangrijk om zijn steentje in Sliedrecht bij te dragen voor een 'schoon, heel en veilig' winkelgebied. Als werkgroep zijn we ontzettend blij met deze enthousiaste en spontane aanmelding. Welkom Bart!


Helaas stond de agenda ook in het teken van afscheid. Raymond van Gaalen, filiaalmanager van de Jumbo op de Kerkbuurt en al geruime tijd betrokken als werkgroeplid , nam vandaag afscheid omdat hij is overgeplaatst naar een andere vestiging (Ridderkerk). We hopen als werkgroep met zijn opvolger Stacey de Vries de werkgroep weer compleet te maken en gaan Raymond en zijn inzet uiteraard erg missen. Raymond, bedankt voor je inzet!


Ook werd vrijwilliger Jan van Gameren van het Zakkenroller Preventieteam nog even in het zonnetje gezet. Jan is altijd aanwezig bij de werkgroepsessies om mee te denken en zet zich altijd vol verve in. Jan is onmisbaar als er zaken als bijvoorbeeld  de enquêtes en de brochures over etalageverlichting worden rondgebracht. Dus Jan, een welverdiend wijntje voor onze #grootindoen- vrijwilliger! Cheers...


Meer KVO-nieuws: op dinsdag 7 november zal de audit plaats vinden van het KVO voor het Burgemeester Winklerplein. Het BW-plein gaat hiermee alweer op voor de derde ster.


kvo 3 nov


( Op de foto, van links naar rechts: Jan van Gameren, Guus Hanegraaf, Leo de Waal , Bart Zwager, Esther Smit , Raymond van Gaalen en Dick de Bruin. )

(Op het moment van de foto waren werkgroepleden Simon Stremler (politie) en Gerard van Wijgerden helaas niet (meer) aanwezig).Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn