Spring naar inhoud
Home Sliedrecht onderneemt Nieuws voor ondernemers

Uitnodiging Europort 2017

europortWij nodigen u en uw bedrijf - namens onze collega's van DEAL! Drecht Cities-  van harte uit voor een bezoek aan onze stand tijdens Europort 2017, van 7 tot en met 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy. Europort is dé ontmoetingsplaats voor de internationale maritieme industrie. De beurs heeft een sterke focus op innovatieve technologie en complexe scheepsbouw inclusief zeevaart-, offshore-, bagger-, constructie-, marine-, binnenvaart- en visserijschepen en megajachten.


Maximising vessel performance

Europort 2017 staat geheel in het teken van ‘Maximising Vessel Performance’. Thema’s als ‘big data’ en ‘smart ships’, die de wijze waarop een schip gemanaged wordt veranderen en de menselijke ‘skills’ die hiervoor nodig zijn, maar ook ‘groene technologieën’ voor een duurzame scheepvaart in de toekomst. Elke tool die ontworpen is om een schip zo efficiënt mogelijk te maken, is te zien op Europort.

Kom in contact met leiders uit de wereldwijde maritieme industrie, ontmoet circa 1,100 exposanten uit 45 landen en neem deel aan één van de vele congressen tijdens de beurs! Voor actuele informatie over exposanten en het beursprogramma zie www.europort.nl

Mogen we op uw komst rekenen? Wij verwelkomen u graag in onze stand op Europort 2017!  Meld u vandaag hier nog aan!

europort 2


Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn