Spring naar inhoud
Home Sliedrecht onderneemt Partners

Deal! Drechtsteden

dealDEAL! Drechtsteden Promotion & Investments Agency is een initiatief van de 6 gemeenten van de Drechtsteden en de Regionale OntwikkelingsMaatschappij Drechtsteden (ROM-D). DEAL! is opgericht om bedrijven te ondersteunen en te adviseren die willen investeren en/of uitbreiden in de Drechtsteden. Daarnaast richt DEAL! zich op het bijdragen aan het verbeteren van het vestigingsklimaat en het promoten van de Drechtsteden als optimale vestigingsplaats voor bedrijven, in het bijzonder de maritieme en logistieke sector. Dedoelstelling is om nieuwe impulsen te geven aan de economie in de Drechtsteden en de werkgelegenheid te stimuleren. Kom meer te weten over DEAL! Drechtsteden


Waarom de Drechtsteden

De regio Drechtsteden is een maritiem knooppunt: sterk in bagger, scheepsbouw en logistiek. Er zijn Leaderfirms gevestigd zoals IHC, Boskalis en Heerema. De ligging aan de achterlandverbindingen A15/A16, de beschikbaarheid van de Dordtse zeehaven en watergebonden bedrijventerreinen maken de regio tot een uitstekende vestigingslocatie voor maritieme en logistieke bedrijfsactiviteiten. In de regio Drechtsteden zijn 59 terreinen aanwezig.


Wat kunnen zij voor u doen

Ze gaan voor u op zoek naar de beste vestigings- of uitbreidingsplek voor uw bedrijf binnen de Drechtsteden en we begeleiden u bij het vestigingstraject. Daarnaast helpen zij u graag met de vragen die verder bij uw investering aan de orde zijn, zoals subsidies, fiscaliteit, HRM en expats of het vinden van geschikte samenwerkingspartners. Ze zijn een onafhankelijke organisatie en onze dienstverlening is kosteloos.


Vastgoedmonitor

Klik voor meer informatie op http://www.dealdrechtsteden.nl/vestigen/locaties/


Contact

Neem gerust contact op via Info@dealdrechtsteden.nlBezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn