Spring naar inhoud
Home Sliedrecht onderneemt Vestigen in Sliedrecht

Vestigen in Sliedrecht

vastgoedSliedrecht is naast een uitstekende plek om te wonen en te recreëren, ook ideaal om te ondernemen. Sliedrecht biedt ondernemers een kans. Er zijn verschillende locaties en panden waar u zich kunt vestigen. 


De digitale vastgoedmonitor Drechtsteden biedt een actueel overzicht van de commerciële vastgoedmarkt in Sliedrecht en de regio. Het geeft een overzicht van beschikbare locaties, het aanbod kantoren, bedrijfsruimten en winkels en belangrijke markttrends. 


Bent u op zoek naar de beste vestigings- of uitbreidingsplek voor uw bedrijf binnen de Drechtsteden? Neem dan eens contact op met DEAL!. Zij kunnen u begeleiden bij het vestigingstraject en helpen met de vragen die verder bij uw investering aan de orde zijn, zoals subsidies, fiscaliteit, HRM en expats of geschikte samenwerkingspartners.
kavels

Locaties

Sliedrecht heeft vier bedrijventerreinen:

  • Kerkerak
  • Stationspark
  • Noord-Oost Kwadrant
  • Nijverwaard (waaronder Woonboulevard Sliedrecht)


Daarnaast zijn er vier winkelcentra in Sliedrecht:

  • de Kerkbuurt
  • het Burgemeester Winklerplein
  • Populierenhof
  • het Fazantplein


Heeft u vragen over beschikbare kavels, nieuwe bedrijventerreinen of de revitalisering van bestaande bedrijventerreinen? Neemt dan eens contact op met ROM-D, de grondontwikkelingsmaatschappij van de regio Drechtsteden. ROM-D geeft kavels uit, ontwikkelt nieuwe bedrijventerreinen of revitaliseert bestaande bedrijventerreinen.

Bedrijfspanden

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Sliedrecht? Raadpleeg dan eens:


Speciaal voor startende en jonge ondernemingen is er het Bedrijvencentrum Sliedrecht (Prisma 100) op bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant. Dit bedrijvencentrum biedt niet alleen kantoorruimte, maar ook een volledig dienstenpakket waardoor de (startende) ondernemer er niet alleen voor staat.

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht