Spring naar inhoud
Home Sliedrecht Actualiteiten Verkiezingen 15 maart 2017

Verkiezingen 15 maart 2017

15 maart 2017 is het zover; de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Als kiesgerechtigde mag u daarom weer naar de stembus!

Hiervoor ontvangt u als kiesgerechtigde uiterlijk twee weken voor de verkiezingen via de post op uw huisadres uw stempas. Op 15 maart kunt u van 07.30 tot 21.00 uur in een van de PDF-bestandstemlokalen terecht. Alle stemlokalen in Sliedrecht zijn geschikt voor minder validen. De kandidatenlijst wordt uiterlijk 10 maart 2017 huis aan huis bezorgd.


Uw stempas overdragen?

Voor iemand anders stemmen of iemand anders voor u laten stemmen? Lees er meer over op de pagina: Stemmen bij volmacht.


Stemmen in een andere gemeente?

Wilt u zelf stemmen in een andere gemeente in Nederland? Laat dan uw stempas omzetten in een kiezerspas. Lees hoe op de pagina: Stemmen bij verkiezingen.


Per brief stemmen?

Woont u in Nederland en verblijft u op de verkiezingsdag in het buitenland? Dan kunt u per brief stemmen. Uw aanvraag moet uiterlijk 15 februari 2017 bij de gemeente binnen zijn. Lees er meer over op de pagina: Stemmen bij verkiezingen.


Vragen over stemmen?

Belangrijke informatie over hoe u kunt stemmen leest u op deze pagina:Stemmen bij verkiezingen. Met vragen kunt u ook contact opnemen met Team verkiezingen via telefoonnummer 14 0184.

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht